Artista Ellie Goulding este gravidă pentru prima oară

Publicat: 25 Feb. 2021, 10:10 Vedete

Este fericire mare în familie artistei Ellie Goulding. Tânăra este gravidă pentru prima oară!

Cântăreața Ellie Goulding este însărcinată pentru prima oară, iar fericirea este extrem de mare în familia ei! Ea și partenerul ei de viață cu care este căsătorită, Caspar Jopling, au aflat această veste la puțin timp după ce Ellie a lansat albumul său, ”Brightest Blue”. Cei doi s-au mutat în Gloucestershire, arată Verdict.

De asemenea, cântăreața dorește să lanseze și o carte, pe lângă ultimul album lansat în anul 2020. Ea este gravidă în 30 de săptămâni.

Artista Ellie Goulding este gravidă pentru prima oară

Pentru a fi ferită în pandemie de virusul ucigaș, Ellie Goulding și soțul ei, Caspar Jopling, s-au izolat: „Nu am văzut pe nimeni. Nu ne-am îndoit de reguli, deoarece ne dorim să se termine mai repede. Suntem în izolare. Cu siguranță a fost un an bizar, mai ales ținând cont de schimbările prin care trec acum…”.

„Eram însărcinată și nu știam. Caspar și cu mine am plecat pentru scurt timp când am putut să sărbătorim aniversarea de un an, iar atunci am aflat. A fost o nebunie pentru că aniversam un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar fi realitatea. Să rămân gravidă m-a făcut să mă simt om”, a povestit ea pentru Vogue.

„Ai un partener, ai prieteni, dar, în pandemie, te poți simți foarte singură. Nu era ceva ce planificasem și știam că o să fie o călătorie solitară din cauza a ce se întâmplă. Cred că aceste lucruri m-au făcut să țin sarcina secretă și să mă protejez foarte mult. Nu am fost niciodată atât de obosită. Simt că este un tabu să vorbim despre sarcină ca fiind plină de provocări. Nu este întotdeauna o situație strălucită. Nu spun că fiecare secundă a fost grea. Dar simt un imens respect pentru fiecare femeie ce are copii”, a mai spus ea despre perioada pe care o traversează în prezent.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

sursă foto: capură video Youtube

Publicat: 25 Feb. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă