Ce a spus tatăl lui Meghan Markle, după ce a aflat că fiica lui este gravidă pentru a doua oară: ”Sper ca într-o zi…”

Publicat: 24 feb. 2021, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Meghan Markle și Prințul Harry urmează să devină părinți pentru a doua oară, iar fericirea este tare mare! Ce reacție a avut tatăl Ducesei, după ce a aflat că va devenit bunic din nou!

Meghan Markle este gravidă pentru a doua oară, iar ea și Prințul Harry abia așteaptă să devină din nou părinți. Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a avut o reacție, după ce a aflat că fiica lui va deveni iar mămică: „Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”, arată Spynews.

Meghan Markle și Prințul Harry vor vorbi despre viața lor

Meghan Markle și Prințul Harry vor oferi un interviu pentru Oprah Winfrey și vor aborda subiecte care ar putea să aibă un anumit impact asupra Familiei Regale. Cuplul va vorbi despre renunțarea la îndatoririle regale, presiunea publică de care au avut parte, dar și despre viața de familie, despre căsătorie, despre viața de mămică și, cel mai probabil, despre cea de-a doua sarcină. Interviul va fi difuzat pe 7 martie. De asemenea, cei doi vor vorbi și despre mutarea în Statele Unite ale Americii.

Cuplul și Oprah Winfrey se cunosc de bine, iar interviul va dura o oră și jumătate. Vedeta a fost invitată la nunta lor din 2018, iar apoi i-a susținut cu privire la toate deciziile pe care le-a luat, arată Verdict.

”Winfrey va vorbi cu Meghan, Ducesa de Sussex, oferind un interviu amplu ce acoperă totul, de la renunțarea la îndatoririle regale, căsătorie, maternitate, proiecte filantropice, dar și modul în care își trăiește viața descurcându-se cu presiunea publică. Mai târziu, celor două li se va alătura Harry, ce va vorbi despre mutarea în Statele Unite și dorințele lor referitoare la familia pe care o au”, au declarat oficialii CBS într-un comunicat.

„Meghan și Harry nu au nevoie de ajutorul meu pentru a-și da seama de ce este mai bine pentru ei. Îmi pasă de aceștia și îi sprijin indiferent de ce decizie vor lua pentru familia pe care o au”, spunea ea pe atunci pentru NBC.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 24 feb. 2021, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă