Elsa Hosk a născut o fetiță! Modelul a devenit părinte pentru prima oară

Publicat: 17 Feb. 2021, 15:22 Vedete

Este fericire mare în familia modelului Elsa Hosk. Tânăra a adus pe lume primul ei copil. Ea și Tom Daly au devenit părinți.

Pe rețelele de socializare, modelul Elsa Hosk a postat prima imagine cu bebelușul. Ea și Tom Daly, antreprenorul danez, au devenit părinți de fetiță, pentru prima oară. Cei doi au ales să dezvăluie și numele micuței, astfel că fetița care s-a născut în data de 11 februarie 2021 va purta numele de Tuulikki Joan Daly. Ea și partenerul ei sunt împreună încă din anul 2015, arată Verdict.

„Tuulikki Joan Daly 11.02.21. Cea mai fericită zi din viața mea a fost când te-am întâlnit. Cea mai mândră am fost când te-am născut. Ești numită după două femei puternice, mama mea și soacra mea, așa că ai venit pe această lume ca o super-femeie. Te vom iubi pentru totdeauna, Tuuli”, este mesajul scris pe social media.

Modelul a anunțat în septembrie 2020 că este gravidă. Ce spunea atunci: „Am ținut secret până acum acest îngeraș din burta mea. Sunt foarte entuziasmată și norocoasă că voi avea un copil și voi începe un nou capitol al vieții mele alături de bărbatul visurilor mele!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Încă o naștere în showbizul extern! Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți

În urmă cu câteva luni de zile, cei doi actori celebri anunțau că vor deveni părinți pentru prima oară, însă fără să dezvăluie care este sexul bebelușului. La jumătatea toamnei, cei doi au făcut anunțul care a îmbucurat mii de oameni. ”Jon Snow” și ”Ygritte” sunt acum părinți de băiat. Chiar dacă în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Kit Harington nu i-ar fi fost fidel partenerei sale, cei doi au demonstrat faptul că adevărul este cu totul altul: cei doi au împreună acum un copil, rodul iubirii lor, arată harpersbazaar.com.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 17 Feb. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă