Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit la starea civila. Felicitari!

Publicat: 15 sept. 2018, 11:48 Autor: D. C. Vedete

Cei doi tineri par sa traiasca o poveste de dragoste desprinsa din filme. Una care o va enerva pe Selena Gomez.

Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit la starea civila. Se pare ca artistul este atat de fericit si de indragostit de fiica actorului Stephen Baldwin incat a cerut-o de sotie la doar o luna de la inceperea relatiei.

Cei doi se aflau intr-o vacanta romantica in Bahamas. Si uite ca cererea a fost finalizata cu acte. Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit la starea civila. Urmeaza ca cei doi tineri sa planuiasca si ceremonia religioasa.

Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit la starea civila

justin bieber s-a logoditViitoarea mireasa a ales deja designerul care ii va face tinuta pentru aceasta zi speciala. Justin Bieber si Hailey Baldwin au stabilit si locul unde va avea loc petrecerea de nunta.

Cei doi s-au casatorit in mare secret in urma cu doua zile. Justin Bieber si Hailey Baldwin au pasit la starea civila din New York. Au fost la un birou care ofera licente de cununie si au spus da.

Justin Bieber e indragostit luleaConform martorilor, Justin Bieber parea indragostit pana peste cap. Acesta a inceput sa planga si i-a facut o declaratie romantica iubitei sale. „Abia aştept să mă însor cu tine, iubito”, ar fi spus Justin Bieber, conform presei britanice.

Publicat: 15 sept. 2018, 11:48 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă