Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit religios. Nunta a fost fastuoasă

Publicat: 01 oct. 2019, 14:18 Autor: D. C. Vedete

Nunta, la care au participat prieteni și apropiați ai cuplului, a avut loc luni, la un hotel de lux din statul american Carolina de Sud, potrivit Reuters.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au făcut din nou jurăminte în timpul unei ceremonii religioase la care au participat părinții celor doi și celebrități precum Ed Sheeran, Kylie și Kendall Jenner și Usher.

Reprezentații cuplului nu au făcut declarații cu privire la eveniment, care a avut loc la hotelul de lux Montage Palmetto Bluff.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Justin Bieber si Hailey Baldwin au stabilit data nuntii

Revista People a scris că la ceremonie au participat aproximativ 150 de persoane.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit în secret în New York, pe 13 septembrie 2018, la două luni după ce cântărețul și-a cerut iubita de soție. Informația despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe rețeaua de socializare online Instagram, o lună mai târziu.

Bieber și Baldwin, în vârstă de 22 de ani, au avut o scurtă relație din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărțit și s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărțiți, Bieber a avut o relație cu cântăreața și actrița Selena Gomez.

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

Publicat: 01 oct. 2019, 14:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă