Klaus Iohannis, calatorie la Bruxelles cu un avion privat VIDEO

Publicat: 01 oct. 2019, 11:40 Autor: Simona VIDEO
Klaus Iohannis, calatorie la Bruxelles cu un avion privat VIDEO

Din cauza programului aglomerat, presedintele Klaus Iohannis este nevoit sa apeleze de multe ori la un avion particular.

Klaus Iohannis, calatorie la Bruxelles. Indiferent ca este vorba despre o calatorie in tara sau in afata tarii, avionul particular este mai la indemana si mult mai practic pentru presedintele Romaniei.

Ultima calatorie s-a efectuat la Bruxelles, unde presedintele Klaus Iohannis a fost zarit atunci cand se imbarca la bordul unei aeronave private, mergand la deschiderea oficiala a Festivalului International de Arta Europalia, unde Romania a fost invitata de onoare.

Klaus Iohannis, calatorie la Bruxelles

In decursul zilei de ieri, Klaus Iohannis a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand, aflat la o actiune politică a PNL, a decis sa zboare la Bucuresti, cu scopul de a-i cere demisia sefului DIICOT, Felix Banila.

In doar 80 de minute, presedintele Romaniei s-a urcat in avion, a decolat si a aterizat, potrivit informatiilor STIRIPESURSE.RO, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa care a mers la Palatul Cotroceni si a sustinut o declaratie de presa de 8 minute.

Ceea ce a surprins este faptul ca avionul nu este inregistrat in Romania, ci in Luxemburg, cu indicativul LX MISA Embraer 40. In numai 40 de minute, Iohannis a ajuns din Cluj în Bucuresti, decoland la ora 19:06 si aterizand, pe Aeroportul Otopeni, la 19:46.

Administratia Prezidentiala a inchiriat avionul pentru ca presedintele sa se deplaseze, marti, catre Belgia. La ora 13:15 are stabilita o intalnire, la Palatul Regal din Bruxelles, cu Majestatea Sa Philippe Regele Belgienilor. Dupa aceea, la ora 16:55, va participa la deschiderea oficiala a Festivalului International de Arta Europalia.

Publicat: 01 oct. 2019, 11:40 Autor: Simona VIDEO
Pe aceeași temă
×