Cine a ajutat-o pe Ozana Barabancea să slăbească? Vedeta arata ca la 20 de ani

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:10 News 3
Cine a ajutat-o pe Ozana Barabancea să slăbească? Vedeta arata ca la 20 de ani

Are aproape 50 de ani, dar arată ca la 20. A slabit dupa ce s-a operat, dar Ozana a beneficiat si de ajutorul unui antrenor personal care a pus-o la munca.

După mulți ani în care s-a luptat cu kilogramele în plus, astăzi Ozana Barabancea se laudă cu o siluetă de nota 10. În spatele imaginii ei fit stă Alexander Florescu, antrenorul de fitness care o consiliază de 1 an de zile, deja.

„Sunt extrem de mândru de Ozana! A dat dovadă de seriozitate maximă, ambiție, perseverență, multă muncă și voință de fier! Acum rezultatele vorbesc de la sine, iar împreună cu ea continuăm călătoria spre o siluetă perfectă și un stil de viață cât mai sănătos!

Antrenamentele se vor axa mai mult pe tonifierea mușchiilor, dar și pentru a scăpa de imperfecțiunile pielii de după slăbire. Pentru a avea parte de schimbări radicale de acest gen, este foarte important să îți dorești acest lucru în primul rând, și în al doilea rând să te dedici 100% obiectivului tău.

Așa vei observa schimbările chiar din primele ședințe de antrenament. Și să nu uităm ca alimentația este cheia succesului!”, spunea Alexander Florescu, fondator Futura Gym și antrenor personal.

‘Mi-e frică! O să devin mai frumoasă decât prevede legea! Fără scăpare! L-am urât azi tot antrenamentul pe tânărul bavarez Alexander Florescu.

Am coborât scările și ce era la gura mea… Dar îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare că nu negociază cu mine. Ajung să fac toate exercițiile date.

Încetul cu încetul se face oțetul!’, a scris, în contrapardită, Ozana Barabancea pe social media.

Soprana a slăbit peste 60 de kilograme și tot ce-i rămâne acum de făcut este să se mențină în formă. Nu lipsește din sala de fitness și are foarte mare grijă la tot ce mănâncă. Nici intervențiilor estetice nu le spune NU.

De curând, jurata „Te cunosc de undeva” a trecut prin cabinetul medicului estetician pentru că: ”Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, maiestrie și știință! Doamna dr. Carmen Giuglea mi-a demonstrat-o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată!

Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie.

Mulțumesc, dl. #drRubinMunteanu, mulțumesc doamna #drCarmenGiuglea, și echipelor dumneavoastră! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani!”, a declarat Ozana Barabancea.

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:10 News 3
Pe aceeași temă