EXCLUSIV | Anca Serea și-a scos fiica în lume! Zici că sunt surori! Ce a împrumutat Sarah din garderoba mamei sale!

Publicat: 10 iun. 2023, 15:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anca Serea și-a inițiat fiica în lumea mondenă! Prima ieșire împreună cu adolescenta ei de 15 ani a fost La petrecerea revistei Viva!

Așa mamă, așa fiică! Anca Serea are la cei 42 de ani ai săi niște copii minunați și la fel de frumoși și educați ca părinții lor. Frumoasa vedetă și-a scos în lume fiica mai mare, pe Sarah, și a fost pentru prima dată când cele două, mamă și fiică, au mers împreună la un eveniment monden, arătând ca două surori. Anca Serea a fost tare mândră de Sarah, mai ales că amândouă au fost admirate îndelung.

Anca Serea și-a scos fiica în lume!

“Eu sunt varianta ei inferioară, ea e varianta mea superioară. Sunt norocoasă, ce să zic! Nu prea avem secrete, cel puțin față de ea, nu!”, ne-a mărturisit vedeta când a fost întrebată cât de mândră este de fiica ei mai mare care îi seamănă leit, fiind chiar copia ei fidelă.

“Copiii sunt cele mai mari binecuvântări și realizări. La capitolul realizări e meritul lor, în primul rând. Sunt și norocoasă și e frumos că putem petrece timp împreună. Sunt din ce în ce mai fericită și mai liniștită pentru că, Slavă Domnului, am crescut niște copii foarte buni. Eu am avut întotdeauna mare încredere în copiii mei și nu m-au dezamăgit niciodată, eu voi fi aproape de ei, indiferent de orice, întotdeauna le voi fi alături.

Ce a împrumutat Sarah din garderoba mamei sale!

Sarah este genul de copil de care te rogi să primească ceva. De fiecare dată când mergem la cumpărături îmi spune că nu vrea să primească lucrul respectiv pentru că nu-l merită sau e prea scump și eu mă supăr, mă mâhnește, așa, și insist sau i le cumpăr eu și i le dau după aceea”, ne-a povestit Anca Serea cu privire la relația pe care o are cu fiica ei adolescentă, Sarah.

La rândul ei, fiica Ancăi Serea ne-a marturisit că are o super relație cu mama ei, soția lui Adi Sînă.

“Am o relație foarte apropiată cu mama, mai ales de când m-am făcut puțin mai mare. Sunt destul de deschisă cu mama. Îmi face toate poftele dar toate au o limită și încerc să nu o depășesc… Pantofii din această seară i-am împrumutat de la mama și geanta”,  a dat din casă fiica Ancăi Serea atunci când  a fost întrebată dacă are acces la dressingul mamei sale și mai împrumută din când în când haine de la ea.

Soțul i-a luat mașină nouă

Anca Serea are o relație frumoasă cu soțul ei, artistul Adi Sînă. Muncesc amândoi și câștigă bani frumoși așa că se răsfață cu lucruri scumpe, iar, mai nou, și-au cumpărat o mășină nouă, de familie, ceva mai încăpătoare.

„Da, e mașina familiei noastre. Nu e chiar cadou pentru mine, e cadou pentru noi, amândoi am muncit pentru ea, dar, da, soțul meu mă răsfață, urmează să plecăm acum într-o vacanță…”, a mai spus Anca Serea.

Publicat: 10 iun. 2023, 15:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă