Câți bani câștigă Anca Serea pe an ca influencer! Suma este colosală: „Sufiecient de bine și de mulți”

Publicat: 22 mai 2023, 12:51 Autor: Camelia Vedete

Anca Serea a dezvăluit câți bani câștigă pe an din meseria de influencer. Suma nu este deloc mică, iar vedeta TV a recunoscut că își poate întreține familia decent.

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată recent la emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV. Acolo, soția lui Adi Sînă a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de familie, dar și despre banii pe care își câștigă din postările online.

Câți bani câștigă Anca Serea pe an ca influencer!

„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect”

Mai exact, în fiecare an, din activitatea de influencer, soția lui Adi Sînă ajunge să câștige peste 100.000 de euro.

Suma este colosală: „Sufiecient de bine și de mulți

„Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu au un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva.

Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a mai spus vedeta.

Cât cere Anca Serea pe o postare

„Este o meserie nouă, care a luat amploare. Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin. Câștig pe măsura activității unui om de 20 și ceva de ani. Sunt convinsă că sunt alți oameni care…Eu nu am niște tarife fixe, eu accept în general toate proiectele care mi se propun pentru că sunt superrecunoscătoare fie că sunt pe o sumă mai mică sau mai mare.

Le mulțumesc de fiecare dată și sunt recunoscătoare pentru că s-au gândit la mine. Până la urmă, dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine. E cea mai mare mulțumire. Dar da, sunt proiecte care sunt foarte bănoase și proiecte mai puțin. Nu o fac pentru bani, cred că lucrurile s-au legat și e un mare avantaj”, a mai dezvăluit soția lui Adi Sînă.

Mamă eroină, Anca Serea a primit un diagnostic primejdios

Mamă eroină pentru șase copii minunați, Anca Serea a aflat că nu mai poate rămâne însărcinată, așa cum și-ar fi dorit. Colac peste pupăză, după ce a aflat că are probleme de sănătate, sufletul i-a fost răvășit de o altă veste. Fiul ei cel mare a ales să plece la studii în străinătate. 

Vedeta Prima TV ne-a dezvăluitîntr-un interviu recent, cât de greu i-a fost  se “despartă” parctic de David, dar și faptul  la începerea studiilor nu l-a însoțit ea, ci Adi Sînă.

”Starea mea de sănătate este precară. Nu mai pot face copii!”

Reporter: La un moment dat s-a scris în presă că ești din nou însărcinată… Ai în plan asta?

Anca Serea: Ară  fi însărcinatăMi se pare  am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat. Întrebau oamenii, pe conturile de socializare.

Nu  nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu  nu mai vreau… nici nu mai pot. Citește tot interviul aici.

Publicat: 22 mai 2023, 12:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă