Mamă eroină, Anca Serea a primit un diagnostic primejdios: ”Starea mea de sănătate este precară. Nu mai pot face copii!”

Publicat: 19 sept. 2021, 19:07 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mamă eroină pentru șase copii minunați, Anca Serea a aflat că nu mai poate rămâne însărcinată, așa cum și-ar fi dorit. Colac peste pupăză, după ce a aflat că are probleme de sănătate, sufletul i-a fost răvășit de o altă veste. Fiul ei cel mare a ales să plece la studii în străinătate. 

Vedeta Prima TV ne-a dezvăluit, într-un interviu recent, cât de greu i-a fost se “despartă” parctic de David, dar și faptul la începerea studiilor nu l-a însoțit ea, ci Adi Sînă.

”Starea mea de sănătate este precară. Nu mai pot face copii!”

Reporter: La un moment dat s-a scris în presă că ești din nou însărcinată… Ai în plan asta?

Anca Serea: Arăt fi însărcinată? Mi se pare am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat. Întrebau oamenii, pe conturile de socializare.

Nu nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer…nu nu mai vreau… nici nu mai pot.

Reporter: De ce nu mai poți?

Anca Serea: Pentru am niste probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, spună așa, cred 18 ani.

Nu e cazul. Am 41 de ani, e sufucient.

 Anca Serea a avut nevoie de terapie

Reporter: Ce fac copiii?

Anca Serea: Toată lumea e bine. Sunt niște copii buni, normali, zic eu… Am început școala, David a plecat în Olanda la studii.

Reporter: Cum e fără el acum, acasă?

Anca Serea: Foarte greu. Greu. Vorbim pe messenger, pe video…. A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru el a fost un băiat foarte deștept și a știut pregătească dinainte… El a fost genul de copil care nu ieșea din casă… nici la 16 ani, nici la 17… nu ieșea deloc…

Și, înainte de BAC, s-a mutat într-un apartament pe care-l aveam noi, și am înțeles așa….

Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat… dar e greu… grijile, faptul nu e acasă, faptul nu pot -i gătesc, nu neapărat mi fac probleme până la urmă este cum o vrea Dumnezeu… face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare.

Anca Serea: „Am fost la un specialist ca învețe…”

Am fost la un specialist împreună cu el ca învețe nu-i mai spun “copilul meu”, -i spun “fiul meu”, el nu mai este copilul meu… eram speriată un pic de pericolele societății noastre, cred orice mamă normală la cap se gândește la ce trăim în zilele noastre. Dar el este un tip extrem de inteligent și de bun…

Câți bani cheltuie pentru ca fiul ei să învețe în Olanda

Reporter: În Olanda sta la căminul Universității?

Anca Serea: Nu, stă la un Student Camp pus la dispoziție de Universitate. E bine. Prețurile sunt foarte mari oricum, nu de studii, de întreținere. E altă societate, e super încântat.

Reporter: Va munci? Se va angaja?

Anca Serea: Ar vrea și ia ceva, da, dar momentan se concentrează pe studii și este foarte încântat. El a fost admis la mai multe facultăți, dar a rămas pe Filosofie pentru asta a fost prima lui dragoste. El a vrut facă medicina și când și-a dat seama este foarte mult de învățat… s-a răzgândit.

Reporter: Are o limită de buget, un buget alocat pe lună?

Anca Serea: Da, oarecum. A plecat cu o sumă… ne-am gândit cam cât ar trebui cheltuiască într-o lunăBineînțeles și-a cheltuit bugetul în primele două săptămâni, dar asta pentru am fost eu dezinformată, nu e vina copilului. Un sandwich este 6,5 – 7 euro…

Anca Serea a angajat o bonă filipineză

Anca Serea nu s-a dus cu fiul ei la începerea studiilor, în Olanda

Reporter: Știe să-și gătească sau își cumpără?

Anca Serea: Nu prea, așa și așa. De astea rapide, cum ar fi paste, dar în rest își cumpără.

Reporter: Când vine acasă, în prima vizită?

Anca Serea: Nu știm. Probabil urmează plec eu cu trenul sau cu mașina pentru eu nu mai zbor de ceva vreme. Oricum, sunt 3 ore de zbor, a plecat Adi cu el acum, eu nu m-am încumetat.

Reporter: Nu ți-a trecut fobia de zbor….

Anca Serea: Nu. Am zburat acum, la Istanbul, dar foarte greu. Cu pastile, cu de astea de plante… dar nu te ajută cu nimic.

Reporter: Cum sunt împărțite treburile acasă?

Anca Serea: Sunt împărțite, da, normal. N-am zis niciodată le fac singură pe toate. Eu fac lucruri legate de copii, în general, mama mea ne mai trimite o dată sau de două ori pe săptămână mâncare. Gătesc și eu chestii de astea rapide… Mai avem o doamnă care vine de 3 ori pe săptămână la menaj, și o avem pe Lisa, bona noastră cea nouă, filipineză, în sfârșit, Doamne Ajută, a făcut un an de când e la noi. E un om foarte drăguț, stă până pe la 17.00, după aceea… Dumnezeu cu Mila, ocup de tot…

Ce afaceri îi aduc bani suplimentari

Adi are și el o perioadă foarte încărcată… pentru nu s-au făcut nunti, petreceri, evenimente cu pandemia… și acum e plecat… a fost în Italia, la un târg foarte mare de cosmetice organice.

Noi avem un business cu chestii organice și s-a dus pentru noi achiziții, s-a dus cu treaba.

Reporter: Atunci când faci mâncare… În ce cantități faci, fiind atât de mulți în casă. Spre exemplu, oala cu ciorba câți litri are?

Anca Serea: Aaa, o oală de-aia mare. Problema la noi nu este de cât se gătește, problema este nu mănâncă toți la fel sau în același timp. Avem 3 mese pe zi, dimineața mănâncă pe la 10.30-11.00 ori omletă, ori ouă – unul vrea moale, unul tare – cereale, iaurt, le diversificăm. Apoi, între mic dejun și prânz le dau fructe ori legume. Moise, de exemplu, e un șoarec, mănâncă multe legume, seamănă cu mine. Îmi cere morcov, castravete… Apoi, la prânz, de obicei mai ajută mama. Și apoi cina. Nu mănâncă toți odată. E un fel de armată, dar dezorganizată.

Reporter: Proiecte noi?

Anca Serea: Mie îmi place ceea ce fac. Sunt în continuare la Prima TV, la Știrile din Sport, vineri, sâmbătă și duminică, concentrez pe copii foarte mult…. E un an mai complicat și pentru Sara pentru are evaluarea națională, vrea dea la Tonitza. Pictează foarte frumos.

Publicat: 19 sept. 2021, 19:07 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă