Viața din America a transformat-o total pe Irina Columbeanu! Defilează în ținute ”deocheate” la 14 ani

Publicat: 11 nov. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete

Când postează poze cu Irina, fiica ei, Monica Gabor este cea mai fericită! Și așa se vede și din gesturile pe care le face! Irina Columbeanu, fiica ei și a fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, are 14 ani, însă pozează ca un model de talie internațională. 

Irina nu este doar frumoasă ci și talentată. Învață bine și crie o carte în limba engleză. Mama ei, Monica Gabor, o răsplătește cum știe mai bine pentru rezultatele bune pe care fata le are la învățătură. Vedeta a postat 2 fotografii cu Irina din timpul unui zbor privat cu destinația Las Vegas.

Irina a devenit copia fidelă a mamei ei

Vei fi întotdeauna miracolul care îmi completează viața!”, a scris Monica Gabor lângă pozele cu ea și fiica ei. Se vede faptul că Irina este o domnișoară în pas cu moda și preferă încă să își asorteze ținutele cu cele ale mămicii ei. Irina este copia fidelă a mamei sale, înaltă, cu picioarele lungi și chip angelic.

Cele două, mamă și fiică, sunt aproape nedespărțite și se bucură din plin una de prezența celeilalte. Când locuia alături de tatăl ei, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu, la Izvorani, Irina tânjea după aceste momente și abia aștepta să ajungă în America, lângă mama ei. Acum că i s-a îndeplinit visul, se bucură împreună de ceea ce construiesc acolo, în America!

De mai bine de doi ani, fiica lui Irinel Columbeanu se află în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, Monica Gabor.

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să plece în America

Pentru Irina, școala a fost pe primul plan, fiind mai puțin activă pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuia să posteze des pe social media, mai ales în perioada când se ocupa de canalul de Youtube pe care îl deține.

Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Publicat: 11 nov. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă