De ce nu vor Jojo și Paul Ipate să se căsătorească. Dezvăluiri după 8 ani de relație: ”E normal să stabilim și niște granițe…”

Publicat: 29 aug. 2022, 18:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Jojo, sau Cătălina Grama pe numele ei din buletin, a sărbătorit vara asta, într-un loc de vis, pe un vas de croazieră, undeva în Italia, 8 ani de relație cu Paul Ipate, care îi face viața mai frumoasă. Cât de frumos vorbește actrița despre jumătatea ei și câte încredere îi oferă partenerul ei de viață? Ea a povestit pentru Ciao.ro cât este de fericită!

Vara asta a fost fierbinte la propriu pentru tine! Ați făcut 8 ani de căsătorie…

Nu suntem căsătoriți! De relație!

Cum a fost? Cum va înțelegeți? Ce e bine, ce e rău?

E foarte bine tot! Nu e nimic rău! Sunt lucruri normale în cuplu, eu nu cred că sunt cupluri care să trăiască într-o fericire continuă sau într-o armonie continuă. E normal să stabilim și niște granițe și când zic că stabilim niște granițe e normal să existe divergențe, păreri în contradictoriu, uneori tensiuni, viața nu e simplă de fiecare dată.

”Divergențele dintre noi sunt foarte rare”

Însă partea bună în cuplul nostru este că amândoi avem simțul umorului de fiecare dată. Și dacă ne enervăm, ne uităm unul la altul… Și nu o zic așa, ca să o zic, declarativ, pe noi ne bufnește râsul de cât de fraieri suntem în momentul ăla. Nu putem să stăm supărați deloc și nici nu vreau să stau. Mi se pare că asta te îmbolnăvește cumva, eu nu țin mânie sau supărare vizavi de nimeni pentru că mi se pare că este o chestie care te încarcă negativ și care te îmbolnăvește sincer!

Dar cum îți place să îl descrii pe Paul?

Pe Paul, ca un om minunat! Divergențele dintre noi sunt foarte rare. Noi ne înțelegem de cele mai multe ori, suntem crescuți după aceleași principii, aceleași tradiții. Avem familii similare, avem foarte multe lucruri în comun, lucruri care ne plac.

Ne plac amândorura vacanțele calde, amândoi iubim și avem pasiune pentru meseria noastră, ne place să citim, ne place să ne întâlnim cu prietenii. Ne plac aceleași lucruri ceea ce este fabulos. Pentru că a la long de un astfel de partener ai nevoie ca să poți să te duci până la capătul drumului.

Jojo: ”Cu sufletul noi suntem căsătoriți”

Ziceai că nu sunteți căsătoriți…

Nu suntem, dar cu sufletul noi suntem căsătoriți! Nu am vrut să facem pasul ăsta deocamdată, nu am simțit nevoia. Dar noi suntem foarte fericiți așa și ne merge foarte bine așa!

Profesional pentru tine cum e? A fost la un moment dat Kanal D, acum ești la ProTV. Joci în “Clanul”!

Da, da, sunt aici, și e foarte fain proiectul de la ProTV. Sunt extrem de atașată de el și am muncit foarte mult pentru proiectul ăsta și mi l-am dorit foarte tare. Personajul meu cred că o să fie unul extrem de original, un tip de personaj mafiot feminin cum nu a mai fost făcut la noi, eu așa cred și o spun fără falsă modestie.

Chiar am lucrat mult la Magda, din „Clanul”, ore întregi și zile întregi și sunt  fericită că am niște colegi atât de talentați și extraordinari și inteligenți și empatici și o echipă cu care pur și simplu îmi face o reală plăcere să lucrez și cu care să îmi  petrec timpul pentru că întotdeauna când ai un proiect de genul ăsta, echipa  devine ca o a două familie și dacă ei nu sunt faini nici tu nu ești în elementul tău, dar ei sunt minunați.

Cum îți merge businessul cu bijuterii?

Merge foarte bine, a avut etape, a fost pandemia. Eu îl țin și mențin pentru că e o chestie pe care o fac din pasiune, nu te gândi  că e vreun mare business, dar atâta timp cât îmi plac bijuteriile și îmi place să le fac, să le creez, el o să existe fără doar și poate.

Cum îi merg afacerile

Te-ai gândit să mai investești și în alt business?

Nu sunt așa de bună pe partea asta și nici nu am atât de mult timp ca să mai construiesc încă ceva! Dacă nu te ocupi de ceva, lucrul ăla stagnează. Iar eu încă am ca  business principal pe Cătălina Grama. Ăsta  e businessul meu principal și trebuie să mă ocup de ea,  din toate punctele de vedere și ca imagine și online și e foarte greu să dezvolt altceva, acum în perioada asta în care eu lucrez la fel de mult pentru brandul meu!

Cum vă pregătiți voi de școală?

Zora are 5 ani și jumătate încă nu a intrat la școală, e la grădi dar pe 5 septembrie, da, începem școala,  Achim începe clasa a 5-a și sunt schimbări pentru că el e mai mare și sunt alte lucruri de acum.

 

 

 

Publicat: 29 aug. 2022, 18:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă