Jojo și Paul Ipate, aparițe rară în public! Cum au fost surprinși într-un mall

Publicat: 11 iun. 2022, 09:36 Autor: Maria Apostol Vedete

Deși formează un cuplu de aproape opt ani, Jojo și Paul Ipate nu se afișează foarte des împreună. Paparazzi i-au surprins recent într-un mall din București, în timp ce mâncau un prânz sănătos. 

Celebrul cuplu și-a făcut timp pentru o ieșire în doi, prin mall, în care să testeze și ultimele noutăți ale brandurilor. Dar și să ”înfulece” un prânz sănătos. Au ajuns rapid acolo și au luat cu asalt centrul comercial. Au rezolvat cu hainele: nu și-au luat nimic! Probabil, nici nu intenționaseră…

Dar s-au retras în zona restaurantelor și au tras cu coada ochiului, din mersul lin. Pe două le-au refuzat, deși privirea și s-a lipit, pentru o clipă, de ele. Căutările aveau să le fie răsplătite. Și nu era nici coadă. Bun! Paul s-a lipit de tejghea, Jojo a ”scanat” meniul.

Au ales repede băuturile, la sticluță, au mai zăbovit la mâncare. Salate bine ”îmbrăcate” și-au luat și s-au retras la masa liberă. Ce a urmat puteți citi pe CANCAN.RO.

Jojo a mai vrut un copil, dar Paul s-a opus

Invitat în cadrul unui podcast, actorul a recunoscut că soția lui și-ar fi dorit al treilea copil, însă el a refuzat asta.

Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, și-a adus aminte Paul Ipate.

Publicat: 11 iun. 2022, 09:36 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă