Jojo a ajuns de urgență la spital cu fetița ei și trage un semnal de alarmă: ”Atenție mare! Erau multe cazuri de… ”

Publicat: 02 May. 2022, 14:56 Vedete

Jojo și soțul ei, actorul Paul Ipate, au trecut prin momente de panică recent, după ce ambii lor copii s-au îmbolnăvit la distanță scurtă de timp. Mai grav a fost când fetița celebrului cuplu a fost internată de urgență! 

Despre aceste întâmplări nefericite din viața lor, Jojo a povestit detaliat într-un mesaj publicat pe Instagram. Ea a explicat că ambii copii s-au îmbolnăvit de enterocolită, însă doar fetița a avut nevoie de internare.

Experiența spitalelor de stat sperie multă lume, așa cum a scris și Jojo în mesaj, însă la Grigore Alexandrescu a găsit medici profesioniști care au pus-o pe picioare pe micuță în doar două zile.

Mulțumesc din tot sufletul meu, așadar, medicilor, doamnelor asistente și îngrijitoare. Începând cu cei de la triaj și continuând cu toți ceilalți, pentru calm, prezență, profesionalism și capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat și jucăuș cu copilul meu de 5 ani care a trăit experiența spitalizării pentru prima oară. Ne-am simțit în siguranță, bine îngrijite, protejate, permanent informate. Și azi am ajuns cu bine acasă (…)”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CATALINA GRAMA JOJO (@catalinagramajojo)

Jojo a mai vrut un copil, dar Paul s-a opus

Invitat în cadrul unui podcast, actorul a recunoscut că soția lui și-ar fi dorit al treilea copil, însă el a refuzat asta.

Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, și-a adus aminte Paul Ipate.

Publicat: 02 May. 2022, 14:56 Vedete
Pe aceeași temă