Cum arată Irina, fiica în vârstă de 14 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu! Se pregătește pentru o nouă etapă din viața ei

Publicat: 14 iun. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

De mai bine de doi ani, fiica lui Irinel Columbeanu se află în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, Monica Gabor. Micuța de 14 ani a finalizat recent clasa a VIII-a și se pregătește de o nouă etapă din viața ei!

Irina Columbeanu a ajuns la vârsta de 14 ani și este o frumusețe! Cea care a postat nenumărate vloguri pe platforma Youtube a terminat recent clasa a VIII-a și se pregătește de o nouă etapă de viața ei: colegiul! De-a lungul anilor, Irinuca a trecut printr-o serie de transformări.

Irinel Columbeanu a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor, în timp ce ține un speech la final de an de școală. Îmbrăcată elegant, cu un compleu format din fustă și sacou în carouri, Irina și-a susținut un scurt discurs în fața cadrelor didactice, dar și a colegilor săi și părinților.

Pentru Irina, școala a fost pe primul plan, fiind mai puțin activă pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuia să posteze des pe social media, mai ales în perioada când se ocupa de canalul de Youtube pe care îl deține.

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să plece în America

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Fostul milionar a mai dezvăluit că păstrează legătura cu fiica lui online, iar de aproape doi ani nu a mai făzut-o fizic.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

sursă foto: capturi rețele de socializare, arhivă Ciao

Publicat: 14 iun. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă