Fotograful regal care a stiut inaintea tuturor ca mariajul dintre Charles si Diana a luat sfarsit! Le stia pe de rost toate gesturile! Cum s-au tradat cei doi

Publicat: 17 Jan. 2019, 10:46 Vedete

Barbatul a lucrat pentru Familia Regala a Marii Britanii timp de foarte multi ani, in postura de fotograf.

Arthur Edwards a intrat in contact cu foarte multi membri ai Familiei Regale, timp de 44 de ani, si a ajuns sa ii cunoasca foarte bine. Acesta a povestit ca a surprins exact momentul in care mariajul dintre Charles si Diana a ajuns la final.

Fotograful regal care a stiut inaintea tuturor ca mariajul dintre Charles si Diana a luat sfarsit

Fotograful regal a mai povestit ca stia ce se intampla in vietile celor pentru care lucra pentru ca isi dadea seama de starile lor sufletesti la o singura privire. Asa s-a intamplat sa recunoasca, doar dupa expresia fetei, faptul ca Printul Charles si regretata Printesa Diana nu mai formeaza un cuplu si nu isi doresc sa mai ramana casatoriti.

Mariajul dintre Charles si Diana a fost mereu plin de controverse si rasturnari de situatie, iar ei au anuntat divortul in 1992. La mai bine de 20 de ani de la acel moment, cand in prezent se spune ca Charles va divorta si de actuala sa sotie, Camilla Parker, fotograful regal a facut dezvaluirea neasteptata.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jan. 2019, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă