Relația ascunsă a Prințesei Diana. Cu ce bărbat celebru s-ar fi văzut în 1995 într-o cameră de hotel

Publicat: 15 Apr. 2021, 11:33 Vedete

Relația ascunsă a Prințesei Diana. ”Prințesa Inimilor„ s-a stins din viață în urmă cu 24 de ani în urma unui accident rutier. În mașină se afla alături de Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed. Aceștia erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. În anul 1995, cu doi ani înainte de moartea ei, Prințesa Diana s-a văzut cu un bărbat celebru și au mers la un hotel. Zvonurile au apărut imediat că ”Prințesa Inimilor” și-ar fi înșelat partenerul de la acea vreme.

Prințesa Diana a fost încorsetată într-o relație pe care, practic, nu și-ar fi dorit-o foarte tare. Ea și Prințul Charles au avut parte de o nuntă regală incredibilă, dar căsnicia lor nu a fost foarte fericită, pentru că a existat infidelitatea. În anul 1992, cei doi s-au despărțit, însă abia 4 ani mai târziu, în 1996, au divorțat oficial. În timpul căsniciei, Prințul Charles a avut o aventură cu Camilla Parker Bowles, cea care îi este și soție în acest moment. Totuși, la vremea aceea, Camilla era măritată. Atunci, Prințesa Diana a aflat ce s-a întâmplat între soțul ei și Camilla, și a început să iasă și ea cu alte persoane.

În 1995, cu doi ani înainte de moartea tragică a ”Prințesei Inimilor”, aceasta s-a văzut la un hotel cu John F. Kennedy Jr., care bărbatul, la acea vreme, avea o relație cu Carolyn Bessette. Cei doi ar fi petrecut o oră și jumătate în camera de hotel. Simone Simmons a mărturisit că între cei doi ar fi avut loc o ”întâlnire pasională”, iar Prințesa Diana i-ar fi spus acestuia: „Am început să vorbim, un lucru a dus la altul şi am ajuns în pat. A fost chimie pură”.

Rose Marie Terenzio, asistenta lui John F. Kennedy Jr., a mărturisit despre ziua respectivă că bărbatul s-a întâlnit cu ea pentru că “a vrut, de fapt, să discute cu Diana care urma să pozeze pentru coperta revistei sale politice, George. Cei doi nu s-au întâlnit şi nu au vorbit niciodată înainte de această întâlnire, aşa că Diana a vrut să-i vorbească faţă în faţă înainte de a fi de acord cu asta”, arată Ok Magazine.

În urmă cu 24 de ani, ”Prințesa Inimilor” a suferit un accident rutier. Prințesa Diana și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. A fost transportată la spitalul din Franța unde s-a stins din viață. Ea a fost înmormântată în Althorp. În urma decesului, cei doi fii ai săi, Prințul Harry și Prințul William, au rămas fără mamă.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui: „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 15 Apr. 2021, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă