Gestul făcut de Prințul Harry pentru mama sa, Prințesa Diana. În urmă cu 24 de ani, „Prințesa Inimilor” a murit într-un accident rutier

Publicat: 16 mart. 2021, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Prințul Harry este, cu adevărat, o figură importantă în tabloul Casei Regale a Marii Britanii. El și Prințul William sunt cei doi fii ai Prințesei Diana, cea care, din păcate, a decedat în urma unui accident rutier în data de 31 august 1997, atunci când ea și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. Ce gesturi lăudabile au făcut cei doi în memoria mamei lor!

În urmă cu 24 de ani, ”Prințesa Inimilor” a suferit un accident rutier. Prințesa Diana și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. A fost transportată la spitalul din Franța unde s-a stins din viață. Ea a fost înmormântată în Althorp. În urma decesului, cei doi fii ai săi, Prințul Harry și Prințul William, au rămas fără mamă.

La aproape 24 de ani de la moartea acesteia, nu a existat vreo secundă ca Prințesa Diana să fie uitată. Ba mai mult, recent, cei doi au adus un tribut mamei lor. De Ziua Mamelor, Prințul Harry a trimis un aranjament floral la mormântul mamei sale, gest interpretat drept tribut. Pe de altă parte, alți membri ai Familiei Regale au ales să facă postări pe internet referitoare la aceasta, arată Verdict.ro.

Prințul William și familia sa au adus un omagiu ”Prințesei Inimilor” prin arătarea felicitărilor pe care copiii lui le-au făcut. Cei trei prunci, George, Louis și Charlotte o numesc pe aceasta ”bunica Diana”.

Ce avere a moștenit Prințul Harry de la mama sa, Prințesa Diana

Prințul Harry a făcut dezvăluiri despre averea pe care mama sa i-a lăsat-o. Acesta a recunoscut totodată, faptul că fără banii primiți de la Prințesa Diana nu și-ar fi permis să își întrețină familia în SUA, scrie The Telegraph. 

Prințul Harry a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că din partea familiei sale nu mai primește niciun ajutor financiar și consideră faptul că mama sa ”a prevăzut acest moment”.

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, spus Harry, care acum trăiește alături de soția sa în Los Angeles.

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Însă banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani. Pe lângă bani, cei doi prinți au mai primit și o serie de bunuri de valoare, precum costume de lux, rochii sau bijuterii ce au aparținut prințesei Diana.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 16 mart. 2021, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă