Care era, de fapt, natura relației dintre Prințesa Diana și mama ei, Frances

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:18 Vedete

Nu foarte multe persoane știu care era natura relației dintre Prințesa Diana și mama ei, Frances Spencer.

Din momentul în care s-a produs divorțul de Prințul Charles, în anul 1996, la patru ani de la separare, relația Prințesei Diana cu mama ei, Frances, s-a degradat. Încă din copilărie, Prințesa Diana a suferit, după ce la vârsta de 7 ani a fost martora unui divorț între părinții ei. Apoi, Prințesa Diana s-a mutat alături de tatăl ei, Contele John Spencer. Cei doi au divorțat, după ce Frances Spencer a râvnit la un moștenitor bogat din Australia, Peter Shand Kydd. După divorț, mama Prințesei Diana i-a promis că se va întoarce, dar nu a mai făcut-o foarte mult timp. Înainte de tragicul accident în care Prințesa Diana a murit, mama ei i-ar fi vorbit extrem de urât, ar fi jignit-o și i-ar fi spus că este o prostituată, arată Ok! Magazine.

Aceea a fost ultima conversație între ea și Prințesa Diana. În anul 2004, la vârsta de 68 de ani, femeia s-a stins din viață, după ce a suferit de Parkinson și cancer cerebral.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:18 Vedete
Pe aceeași temă