Ce voia să facă Prințesa Diana în ultima vară din viața ei, înainte de tragicul accident

Publicat: 13 Aug. 2020, 15:21 Vedete

Alte detalii ies la suprafață, după 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Ce voia aceasta să facă chiar în ultima vară din viața ei!

Prințesa Diana a murit în data de 31 august 1997, în spitalul din Franța. În data de 6 septembrie, în același ani, ea a fost înmormântată în Althorp. Chiar în vara în care a murit Prințesa Diana, aceasta își dorea să se mute în Pakistan cu bărbatul de care era îndrăgostită. Aceste detalii sunt prezente în documentarul ”Diana: Ultima ei vară”, unde se susține că ea și-ar fi dorit să se mute cu el, chirurgul Hasnat Khan, în Pakistan.

Era îndrăgostită foarte tare de bărbat, iar expertul regal Eve Pollard a mărturisit că, deși avea sentimente pentru el, ea a încheiat relația și a ales să aibă drum comun cu Dodi Al-Fayed, fiul patronului unui lanț cunoscut de magazine.

Ce voia să facă Prințesa Diana în ultima vară din viața ei, înainte de tragicul accident

Prințesa Diana și bărbatul, care are acum 62 de ani, au fost împreună timp de 2 ani, între 1995 și 1997. Își dorea să se mute în Pakistan și după ce a avut o discuție serioasă cu prietena ei, Jemima Goldsmith, care era căsătorită cu Imran Khan, un star al crichetului din Pakistan. Deși Prințesa Diana și chirurgul se iubeau, s-au despărțit pentru că bărbatului nu îi plăcea atenția publică, scrie Ok!Magazine.

După despărțire, ea a fugit în vacanță cu afaceristul Mohammed Al-Fayed şi fiul său, Dodi, ultimul murind alături de Diana în accidentul din 1997, în Franța.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui: „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

Publicat: 13 Aug. 2020, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă