Teorie șocantă! ”Prințesa Diana ar fi fost omorâtă de Familia Regală”. Cum au ieșit aceste acuzații la iveală

Publicat: 02 Jun. 2020, 09:55 Vedete

O nouă teorie șocantă a fost scoasă la iveală în cazul asasinatului Prințesei Diana. Hackerii Anonymous ar fi arătat motivul pentru care s-ar fi întâmplat acest lucru.

Prințesa Diana a murit în data de 31 august 1997, în spitalul din Franța. Ea a fost înmormântată în data de 6 septembrie 1997, în Althorp. Au trecut aproape 23 de ani de la accidentul rutier în care Prințesa Diana și-a pierdut viața. De data aceasta, hacherii au lansat o teorie șocantă. Ea ar fi fost ucisă!

Potrivit a1.ro, mai multe acte de corupție au fost răsfirate pe internet, iar într-unul dintre acestea scrie că Prințesa Diana ar fi fost ucisă de familia regală.

Într-un articol străin, la 5 ani de la moartea ei, ar fi fost făcute publice niște date despre o casetă cu dovezi despre niște violuri care s-au petrecut la Casa Regală: „O casetă dispărută, văzută ultima dată în posesia lui Paul Burrell, conține dovezi ale unor presupuse violuri la Casa Regală”. Și s-a aflat și despre ce este vorba: o bandă de 30 de minute în care acuzațiile unei servitoare sunt detaliate. Victima ar fi trebuit să întrețină relații sexuale cu un bărbat care lucrează pentru Prințul Charles. În continuare, victima nu contactase autoritățile. Când a plecat de la Casa Regală, a primit 30.000 de lire sterline.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară

Prințesa Inimilor și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, alături fiindu-i iubitul de atunci, Dodi Al-Fayed, decedat și el în accident.

În acești ani, au fost „născute” o sumedenie de teorii ale conspirațiilor care încercau să „dezgroape” ceea ce, probabil, nu va putea fi vreodată dezgropat. Pe de altă parte, în noianul acesta de informații și teorii, există două persoane care au ieșit în presă cu două declarații absolut cutremurătoare care au legătură cu ultimele zile din viața Prințesei Diana.

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care a scos-o pe Diana dintre fiarele contorsionate ale Mercedez-ului cu care circula în momentul în care a avut loc accidentul, și Paul Burrell, Majordomul Prințesei.

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana în primele minute după ce a avut loc accidentul a spus că aceasta avea momente de luciditate, iar într-unul dintre ele a avut puterea să întrebe: „My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?“.

Un alt bărbat important din viața Alteței Sale Regale a povestit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Prințesa Diana. Paul Burrell, Majordomul Prinţesei Diana, își amintește că fix în momentul în care s-a urcat în mașină atunci când a plecat la Paris, aceasta i-a spus cu un ton trist, abătut: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”… Nu s-a mai întors, pentru că după câteva ore a fost victima cumplitului accident care a îndoliat lumea întreagă.

Publicat: 02 Jun. 2020, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă