CUTREMURĂTOR: Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:24 Vedete
CUTREMURĂTOR: Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară

Prințesa Inimilor și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, alături fiindu-i iubitul de atunci, Dodi Al-Fayed, decedat și el în accident.

În acești ani, au fost „născute” o sumedenie de teorii ale conspirațiilor care încercau să „dezgroape” ceea ce, probabil, nu va putea fi vreodată dezgropat. Pe de altă parte, în noianul acesta de informații și teorii, există două persoane care au ieșit în presă cu două declarații absolut cutremurătoare care au legătură cu ultimele zile din viața Prințesei Diana.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară?

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care a scos-o pe Diana dintre fiarele contorsionate ale Mercedez-ului cu care circula în momentul în care a avut loc accidentul, și Paul Burrell, Majordomul Prințesei.

Printesa Diana ar fi avut o fiica. Ce s-a intamplat cu ea!

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana: „My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?“

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana în primele minute după ce a avut loc accidentul a spus că aceasta avea momente de luciditate, iar într-unul dintre ele a avut puterea să întrebe: „My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?“. În plus, omul legii a declarat pentru The Independent că el a crezut până în ultimul moment că Prințesa Inimilor o să fie salvată.

Din păcate, însă, la ora 3 dimineață, Alteţa Sa Regală a fost declarată decedată la spitalul Pitie-Salpetriere din Paris, acolo unde fusese transportată. Prințesa Diana a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi resuscitată.

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”

Un alt bărbat important din viața Alteței Sale Regale a povestit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Prințesa Diana. Paul Burrell, Majordomul Prinţesei Diana, își amintește că fix în momentul în care s-a urcat în mașină atunci când a plecat la Paris, aceasta i-a spus cu un ton trist, abătut: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”… Nu s-a mai întors, pentru că după câteva ore a fost victima cumplitului accident care a îndoliat lumea întreagă.

Printesa Diana apare mai scunda ca Printul Charles in fotografii

Pe 31 august 1997, Prinţesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal Pont de l’Alma, din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz, din Paris, Henri Paul. Acesta din urmă avea misiunea de a conduce mașina închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Niciunul dintre ocupanți nu avea centura de siguranță montată, iar despre Henri Paul s-a spus că s-ar fi urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:24 Vedete
Pe aceeași temă