Secretul bine păstrat al Prințesei Diana. De ce aceasta avea întotdeauna aceeași coafură

Publicat: 09 apr. 2021, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Secretul bine păstrat al Prințesei Diana. Multă lume s-a întrebat de ce ”Prințesa Inimilor” avea aceeași coafură de fiecare dată, iar acum s-a aflat răspunsul.

De fiecare dată când a fost imortalizată în fotografii, Prințesa Diana apărea cu părul scurt, devenind astfel o inspirație pentru persoanele din jurul ei, fie cele care o admirau, fie cele care o cunoșteau personal. Timp de șapte ani, hairstylistul Sam McKnight, între anii 1990 și 1997, a lucrat personal cu Prințesa Diana.

Sam McKnight, cel care i-a fost stilist, a vorbit într-un interviu pentru British Vogue despre timpul petrecut cu ea: „Prima oară când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o filmare. Blonda aceea ce a venit sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut pe toți să ne topim a fost chiar Prințesa Diana”. De asemenea, el a vorbit despre look-ul pe care l-a avut atunci când ”Prințesa Inimilor” urma să pozeze: ”Am făcut părul să pară mai scurt sub tiară, am falsificat totul puțin”.

La un moment dat, Prințesa Diana i-a spus bărbatului că și-ar dori o schimbare. În momentul în care i-a spus că i-ar sta mai bine cu un păr scurt, ”Prințesa Inimilor„ nu a ezitat nicio secundă și a acceptat: ”I-am spus că aș tăia tot părul și aș începe din nou totul. Ne aflam la începutul anilor 1990 și în acel moment mă ocupam de o mulțime de poze de pe coperți și de show-uri, iar multe fete aveau părul scurt, așa că noi treceam de la tendințele din anii 1990 la un look mai androgin și chic”, a continuat specialistul, arată Verdict.

În urmă cu 24 de ani, ”Prințesa Inimilor” a suferit un accident rutier. Prințesa Diana și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. A fost transportată la spitalul din Franța unde s-a stins din viață. Ea a fost înmormântată în Althorp. În urma decesului, cei doi fii ai săi, Prințul Harry și Prințul William, au rămas fără mamă.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 09 apr. 2021, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă