Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri

Publicat: 07 Aug. 2020, 15:42 Vedete

Prințesa Diana a murit în data de 31 august 1997, în spitalul din Franța. În data de 6 septembrie, în același ani, ea a fost înmormântată în Althorp. După aproape 23 de ani de la accidentul rutier mortal, încă se află anumite detalii despre aceasta.

Vestea că Prințesa Diana nu mai este printre noi a creat foarte multă supărare, revoltă și tristețe în sufletele oamenilor. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să aibă parte de o moarte violentă. În noaptea fatidică se afla în mașină cu Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Faye, pe bancheta din spate. Niciunul dintre ei nu purtau centura de siguranță.

Pe locurile din față se aflau şoferul Henri Paul şi bodyguardul lui Dodi, Trevor Rees-Jones. Maşina este urmărită de paparazzi pe motociclete. Șoferul a pierdut controlul mașinii, fiind orbint de blițurile fotografilor. A intrat într-un stâlp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Din accident a scăpat cu viață Trevor Rees-Jones. Șoferul a fost considerat vinovat de accident, în cele din urmă, după ce a fost depistat și cu un nivel ridicat de alcoolemie în organism.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui: „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, arată Clickpentrufemei.ro.

Publicat: 07 Aug. 2020, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă