Cu cine s-ar fi iubit Prințesa Diana în trecut! Este un actor celebru de la Hollywood

Publicat: 02 mai 2021, 10:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cine este persoana cu care s-ar fi iubit Prințesa Diana în trecut. Este vorba despre un actor foarte cunoscut la Hollywood, respectat și iubit de foarte multe persoane.

La o perioadă după ce Prințesa Diana s-a separat de Prințul Charles, aceasta s-ar fi iubit cu bărbați extrem de cunoscuți la acea vreme, cuceritori și apreciați de multe persoane. Relațiile dintre aceștia au avut loc în secret, foarte discret, iar ”Prințesa Inimilor” nu a confirmat niciodată legătura cu vreunul dintre ei, chiar dacă a fost surprinsă de paparazzi. Înainte să moară, Prințesa Diana s-ar fi iubit cu actorul Terence Stamp, dar chiar și cu un chirurg pakistanez. Potrivit Ok Magazine, chirurgul ar fi fost chiar dragostea vieții sale.

La începutului anilor 1990, Prințesa Diana ar fi avut o relație cu celebrul actor Terence Stamp, iar bărbatul a mărturisit că relația lor ar fi fost una platonică. Mai mult decât atât, actorul a mărturisit faptul că știa că ”Prințesa Inimilor” trăia o suferință: “Nu a fost aşa. Am crezut că acesta este ultimul lucru de care are nevoie cu adevărat. Voia doar pe cineva cu care să vorbească, un bărbat care să aibă păreri obiective. Aşa am ajuns să ne deschidem unul către celălalt”.

În urmă cu 24 de ani, ”Prințesa Inimilor” a suferit un accident rutier. Prințesa Diana și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. A fost transportată la spitalul din Franța unde s-a stins din viață. Ea a fost înmormântată în Althorp. În urma decesului, cei doi fii ai săi, Prințul Harry și Prințul William, au rămas fără mamă.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, cu puțin timp înainte de a muri în accidentul rutier: ”Mă așteptam să trăiască”

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, însă, în cele din urmă, a murit la spital. După 20 de ani de la accident, Sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: ”Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”.

Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“.

sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 02 mai 2021, 10:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×