Numele real al Printului George. Micutul s-a dat de gol unei femei ca parintii il striga altfel

Publicat: 27 ian. 2019, 12:44 Autor: D. C. News 3

Micutul se afla la o plimbare alaturi de bunica lui, Carole Middleton, si sora sa, Printesa Charlotte, in Bucklebury, Berkshire.

Un plimbator de caini i-a recunoscut pe cei doi micuti si s-a oprit sa ii salute. Atunci s-a aflat numele real al Printului George. Micutul s-a bagat in seama cu plimbatorul de caine si i-a spus cum il cheama, de fapt. Se pare ca parintii lui il strica Archie, informeaza mirror.co.uk.

Printul George are 5 ani si este al treilea in rand la tron. Este prietenos si vorbeste cu cei pe care ii intalneste in timpul plimbarilor sale. Asa i-a facut dezvaluirea plimbatorului de caini ca pe el il cheama, de fapt, Archie, nu George.

Numele real al Printului George

„Am fost rugat de un ofiter de politie sa nu le fac poze copiilor. Nu am facut-o, evident, si in acel moment George a inceput sa imi mangaie cainele. Am vrut sa fiu prietenoasa si am inceput sa vorbesc cu Printul George.

L-am intrebat cum il cheama, desi este evident ca toata lumea stie. Spre surprinderea mea, mi-a spus: „Pe mine ma cheama Archie”, afisand un mare zambet pe fata. Nu stiu daca il cheama sau nu asa, in realitate, dar stiu ca cei mici se mai prefac uneori. Cred ca este dragut”, a marturisit plimbatorul de caini din Anglia.

Cate nume are Printul George

Archie este un nume din Germania. In Scotia este prescurtarea de la Archibald si inseamna ‘adevarat, indraznet si curajos’. Printul George are mai multe porecle si nume mijlocii. Printre ele se numara Alexander si Louis. La scoala este cunoscut ca PG, iar parintii lui il mai striga PG Tips sau doar Tips, dupa ceaiul englezesc.

Este posibil ca micutul sa calce pe urmele tatalui. Printul William a fost poreclit Wombat de catre Printesa Diana. Cand a ajuns la facultate, acesta s-a folosit de numele Steve pentru a isi face prieteni. Isi dorea sa fie perceput ca un student normal.

Publicat: 27 ian. 2019, 12:44 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă