Asia Express 2019. CRBL a baut urina. De ce a recurs la acest gest socant pentru oricine

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:48 Vedete
Asia Express 2019. CRBL a baut urina. De ce a recurs la acest gest socant pentru oricine

Cantaretul face echipa cu coregraful Oase in cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express de la Antena 1, filmat in India.

Asia Express 2019. CRBL a baut urina de vaca, alaturi de colegul lui. Noul sezon va incepe duminica, 10 februarie, la Antena 1, incepand cu orele 20.00. Si cea mai grea proba de pana acum i-a revenit lui CRBL, si nu numai!

Pentru a afla un indiciu important in cursa-concurs din Asia Express, CRBL si Oase au baut urina de vaca. Este o practica a medicinii ayurvedică, practica faimoasă în India. Vedetele noastre au fost nevoite sa consume acest lichid pentru a primi cate un indiciu.

Asia Express 2019. CRBL a baut urina
Asia Express 2019. CRBL a baut urina de vaca pentru a primi un indiciu

Asia Express 2019. CRBL a baut urina de vaca

In India, urina de vaca se consuma des. Este o practica normala in randul locuitorilor. Oamenii cred ca urina de vaca poate vindeca boli si afectiuni (diabet, cancer etc). Vedetele din Romania au fost socate cand au aflat ce trebuie sa faca, dar s-au obisnuit.

Sri Lanka şi India sunt două destinaţii spectaculoase cu multe obiceiuri şi tradiţii care par foarte ciudate pentru orice european care intră în contact cu ele.

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă