Arthur Murphy a murit la 90 de ani. A fost unul din cei mai buni prezentatori RTE TV

Publicat: 09 Feb. 2019, 11:20 Vedete

Unul dintre cei mai buni si longevivi prezentatori RTV TV a incetat din viata. Vestea s-a aflat in urma cu cateva ore, de pe site-ul oficial al postului TV.

Arthur Murphy a murit la 90 de ani. Cea mai buna emisiune pe care a avut-o in istoria RTE TV a fost Mailbag. Pe langa meseria de prezentator tv, Arthur Murphy a fost si cantaret pop. A aparut in diverse emisiuni tv ca Jimi Hendrix sau Engelbert Humperdinck, informeaza rte.ie.

Arthur Murphy a avut o cariera frumoasa si in muzica. Producatorul lui a fost George Martin, producatorul trupei Beatles, si a cantat alaturi de Shirley Bassey.

Arthur Murphy a murit la 90 de ani

Inainte sa se intoarca in Irlanda, Arthur Murphy a prezentat numeroase emisiuni TV si radio in Anglia. Mailbag a fost pe sticla la RTE One din 1982 pana in 1996. Era o emisiune strict pentru telespectatorii care isi doreau diverse emisiuni la RTE.

Emisiunea Mailbag a fost rebrenduita in 2010, aparand la The Ray D’Arcy Show pe postul radio Today FM. Arthur Murphy a fost un profesionist pana in ultima lui zi de activitate in campul televiziunii si al radioului.

Publicat: 09 Feb. 2019, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă