Copil, tarat prin supermarket de tatal lui. Imaginile sunt revoltatoare VIDEO

Publicat: 09 Feb. 2019, 14:51 News 3

Imaginile care au revoltat opinia publica au fost filmate intr-un magazin alimentar din Corby, Northamptonshire, si s-au viralizat instant.

Copil, tarat prin supermarket de tatal lui. Imaginile video au fost filmate de clientii magazinului in care fapta a avut loc. Din imagini, copilul are cativa ani. Este imbracat de scoala, cu blugi, o haina culoarea mustarului si are un ghiozdan in spate.

Tatal sau pare sa aiba o lesa pe care a prins-o de manerul ghiozdanului. Copilul sta pe burta in timp ce tatal lui il trage de zor pe podeaua magazinului. Nu se stie exact ce s-a intamplat intre tata si fiu de micutul este tarat, dar e o pedeapsa crunta.

Copil, tarat prin supermarket de tatal lui VIDEO


Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a publicatiei UNILAD. A strans mii de comentarii si reactii negative din partea internautilor care sunt socati. Presa internationala a scris despre incidentul filmat in Corby, Northamptonshire.

Nimeni nu a reusit sa il identifice pe tata si sa ia legatura cu el. Un internaut sustine ca omul din imagine este cel mai bun prieten al lui. „Asta e cel mai bun prieten al meu cu fiul, la shopping. Rezultatul final a fost un ras copios al nostru, dar si al intregului magazin!”, informeaza dailymail.co.uk.

Publicat: 09 Feb. 2019, 14:51 News 3
Pe aceeași temă