Fiica lui Anghel Iordanescu, Maria, vrea sa lucreze in televiziune. Unde isi doreste sa activeze

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:11 News 3

Are 23 de ani, e frumoasa foc si isi doreste o cariera in televiziune, incepand ca reporter de teren pentru un post tv din tara.

Fiica lui Anghel Iordanescu, Maria, vrea sa lucreze in televiziune. In prezent, tanara de 23 de ani se afla in probe la Antena Stars ca reporter. Daca totul decurge bine, tanara va fi colega de emisiune cu Natalia Mateur, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut.

Maria Iordanescu a terminat in vara lui 2018 Academia de Studii Economice din Capitală, secția de Relații Internaționale. Acum face un master. Tanara a mai absolvit si o școală de televiziune (IMA) și a cochetat cu lumea modei. Dar visul ei este sa lucreze in televiziune.

Fiica lui Anghel Iordanescu, Maria, vrea sa fie reporter

„Am terminat o școală de televiziune și mi-aș dori să lucrez la un post de sport. La IMA mi-am descoperit pasiunea. Mi-a plăcut foarte mult. Aș fi fericită să fac parte din echipa unei televiziuni de sport. E domeniul de care mă simt atașata și pe care îl stăpanesc bine”, spunea Maria Iordănescu anul trecut.

„Învață! Să facă live-uri, sincroane, să pună voce pe materiale, să caute subiecte”, spun colegii ei de la Antena Stars.

Maria, probleme din cauza tatalui sau

Pentru ca este un om care a facut istorie in Romania, Maria are dificultati datorita renumelui pe care tatal il are. E la inceput de drum, dar trebuie sa se ridice la performantele tatalui sau, sa ii aduca cinste numelui Iordanescu.

„Lumea te privește total diferit și atunci când aude numele tău este foarte atent la ce faci. Te judecă… Acesta este cel mai mare dezavantaj… Timp de iubit nu pot spune că nu am, dar mă axez foarte tare pe ceea ce am de făcut în momentul de față. Vreau să îmi construiesc cariera O relație va fi atunci când va vrea Dumnezeu. tata mi-a cunoscut unul dintre prieteni. Are foarte multă încredere în mine. Îi povestesc mamei, știe absolut tot. Tata află de la mama sau îi spun eu, dar niciodată nu se bagă în relațiile mele”, spune Maria Iordănescu.

„Îmi place fotbalul foarte mult. Am fost obișnuită cu asta de când eram mică. Tot timpul auzeam vorbindu-se de fotbal în casă, inclusiv mama o făcea. Când am crescut, am început să înteleg fenomenul. Acasă, toată lumea de uită la fotbal și la sport, în general. Când vreau să mă relaxez, merg in camera mea și mă uit la filme. Am practicat baschet, tenis și chiar și fotbal. Am descoperit și un alt sport interesant si solicitant, squash-ul”, a mai declarat fiica lui Anghel Iordănescu, conform Libertatea.ro.

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:11 News 3
Pe aceeași temă