Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofil. Cine il acoperea

Publicat: 09 Feb. 2019, 19:40 Vedete

Dezvaluirile cutremuratoare despre artist continua si in prezent, la aproape 10 ani de la moartea artistului, din vara lui 2009.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii, titreaza azi The Sun. In timpul proceselor din anii 2004 si 2005, politia sustine ca a anchetat mai multe persoane din anturajul lui Michael Jackson. Au anchetat si membri ai familiei care, dupa cum sustin politistii, ar fi stiut de ani buni ca este pedofil.

Conform presei internationala, familia lui MJ se temea ca artistul isi pregatea fiul pentru abuzuri sexuale. La vremea respectiva, Blanket avea 3 ani si 6 ani cand tatal lui a murit. Detectivii din Santa Barbara au interogat doi nepoti de-ai lui Michael Jackson. Se pare ca familia stia ca e pedofil.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii

Detectivul care a vorbit cu rudele artistului a facut marturisiri socante. „Se temea ca deja cativa nepoti de-ai lui MJ au fost molestati. Se temea si ca Blanket era pregatit de artist pentru a fi violat si a pastra tacerea”, a relatat detectivul.

Politia nu a putut folosi marturia deoarece ruda lui Michael Jackson nu a vrut sa apara in tribunal, sa depuna marturie sub juramant, in fata judecatorilor. Niciuna din acuzatii nu a fost demonstrata cu dovezi. Fiul lui Michael Jackson, Blanket, pe numele real Printul Michael, in varsta de 16 ani acum, nu a marturisit daca tatal l-a atins.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Feb. 2019, 19:40 Vedete
Pe aceeași temă