Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofil. Cine il acoperea

Publicat: 09 Feb. 2019, 19:40 Vedete

Dezvaluirile cutremuratoare despre artist continua si in prezent, la aproape 10 ani de la moartea artistului, din vara lui 2009.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii, titreaza azi The Sun. In timpul proceselor din anii 2004 si 2005, politia sustine ca a anchetat mai multe persoane din anturajul lui Michael Jackson. Au anchetat si membri ai familiei care, dupa cum sustin politistii, ar fi stiut de ani buni ca este pedofil.

Conform presei internationala, familia lui MJ se temea ca artistul isi pregatea fiul pentru abuzuri sexuale. La vremea respectiva, Blanket avea 3 ani si 6 ani cand tatal lui a murit. Detectivii din Santa Barbara au interogat doi nepoti de-ai lui Michael Jackson. Se pare ca familia stia ca e pedofil.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii

Detectivul care a vorbit cu rudele artistului a facut marturisiri socante. „Se temea ca deja cativa nepoti de-ai lui MJ au fost molestati. Se temea si ca Blanket era pregatit de artist pentru a fi violat si a pastra tacerea”, a relatat detectivul.

Politia nu a putut folosi marturia deoarece ruda lui Michael Jackson nu a vrut sa apara in tribunal, sa depuna marturie sub juramant, in fata judecatorilor. Niciuna din acuzatii nu a fost demonstrata cu dovezi. Fiul lui Michael Jackson, Blanket, pe numele real Printul Michael, in varsta de 16 ani acum, nu a marturisit daca tatal l-a atins.

Ruda lui Michael Jackson l-a dat de gol

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofil
Michael Jackson si tatal lui, Joe

„Am zburat in Las Vegas sa vorbim cu ruda lui Michael Jackson. Ne-a spus ca artistul a incercat ani buni sa ascunda faptul ca e pedofil. Problema a fost dependenta lui de pastile care l-a facut sa se dea de gol. Se dadea la copii si ii atingea, chiar si cand erau altii de fata. Ruda se teme ca si-a molestat si nepotii, inclusiv copilul lui si pe Blanket, copilul lui Michael Jackson”, sustin politistii.

Mama lui Michael Jackson isi acoperea fiul pedofil

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofilRuda sustine ca mama lui Michael Jackson stia ca fiul ei e pedofil. „Ruda ne-a mai spus ca Katherine, mama lui MJ, e convinsa ca Hollywood i-a facut fiul gay, ceea ce nu are deloc legatura cu faptul ca e pedofil”, le-a mai spus ruda politistilor care l-au anchetat.

Ruda a refuzat sa depuna marturie de frica sa nu fie exclus din familie si ucis. In 1993, sora lui, LaToya, a marturisit ca a vazut cecurile pe care mama lui Michael Jackson le scria parintilor copiilor molestati.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofilLaToya a vorbit si despre molestarea lui Jordan Chandler, cand baiatul avea 13 ani. Familia si-a retras plangerea dupa ce a primit 23 milioane de dolari. Michael Jackson a avut 23 de nepoti si nepoate, si trei copii ai lui: Prince, Paris si Prince Michael (Blanket).

Un fost detectiv care a lucrat la caz sustine ca oamenii lui Michael Jackson au aflat de ancheta lor. Atunci au luat unul din nepotii molestati si i-a dus pe o insula. Acolo le-au inchis gura rudelor, cu bani. In plus, i-au cumparat si o masina scumpa. Artistul nu ar fi negat niciodata ca si-a molestat nepotul si l-a mituit.

Michael Jackson si-ar fi molestat fiul si nepotii. Familia lui ar fi stiut ca e pedofilLa fel s-a intamplat si cu al doilea nepot. Acesta a negat, dupa ce Michael Jackson l-a cumparat cu bani, ca a fost molestat de artist. Artistul ar fi avut poze nud cu nepotii lui pe care le folosea pentru a isi excita victimele. In imagine apareau nepotii TJ, Taj si Taryll. Imaginea a fost facuta sa para o coperta de album.

Publicat: 09 Feb. 2019, 19:40 Vedete
Pe aceeași temă