Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe la Acces Direct. Vedeta intra in concediu prenatal

Publicat: 15 Mar. 2019, 12:34 Vedete

Azi, 15 martie 2019, este ultima zi in care spectatorii o pot vedea pe blonda la carma emisiunii Acces Direct. Vedeta va intra in concediu prenatal.

Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe la Acces Direct? Informatia va fi facuta publica la finalul emisiunii de azi, 15 martie 2019. Prezentatoarea Antena 1 este insarcinata in 29 de saptamani, dupa cum a marturisit pe Instagram. Simona Gherghe va fi inlocuita de azi la emisiunea ei, pana cel tarziu in toamna.

Simona Gherghe este in luna a saptea de sarcina. Vedeta isi ia concediu prenatal pentru a pregati cele necesare venirii pe lume a fiului ei. Aceasta trebuie sa pregateasca si camera nou-nascutului, evident. Treaba rezervata special mamicilor! ^_^

“Cafeaua fara cofeina si pufuletii sunt de baza in sarcina asta ??#29weekspregnant #thirdtrimester #pofte #pozadela5 #simonagheghe #antena1”, a scris prezentatoarea de la “Acces Direct” pe pagina ei de Instagram.

Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe la Acces Direct?

Pana in prezent, nu se stie cine ii va lua locul Simonei Gherghe la Acces Direct. In trecut, blonda a fost inlocuita de Mirela Vaida. Din nefericire, vedeta este si ea insarcinata cu al treilea copil si nu o poate suplini.

Pe lista celor care au mai inlocuit-o pe Simona Gherghe se numara jurnalista Mara Banica si Dan Capatos. Prezentatorul XNS si Simona Gherghe sunt prieteni buni si este foarte probabil ca el sa fie cel care ii ia locul. Ramane de vazut peste cateva ore, cand Simona Gherghe va incheia ultima editie de azi.

Una dintre vedetele care ar putea sa ii ia locul este Diana Munteanu. Blonda a ramas fara emisiunea Prietenii de la 11 in urma cu cateva saptamani. Din cauza ratingului mic, producatorii au decis sa anuleze productia ce copia si concura cu Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Fiind libera de emisiune, Diana Munteanu e una din vedetele Antena 1 care ar putea sa ii ia locul Simonei Gherghe la Acces Direct.

Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. La o lună distanță, ea a devenit mamă. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 și a primit numele Ana Georgia, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Publicat: 15 Mar. 2019, 12:34 Vedete
Pe aceeași temă