Lauren Pope se retrage din televiziune dupa noua ani. Vrea sa petreaca mai mult timp cu noul iubit milionar

Publicat: 30 mart. 2019, 10:59 Autor: Simona Vedete

Vedeta Lauren Pope, in varsta de 36 de ani, a renuntat la show-ul care a facut-o celebra.

Lauren a luat decizia de a intrerupe filmarile pentru show-ul transmis de ITVBe, dupa noua ani de aparitii in care a cucerit publicul.

Blonda nu a mers in Thailanda cu restul echipei de la „TOWIE” si nici nu a mai aparut in show de ceva vreme, asta pentru ca a facut alegerea dificila dupa ce l-a intalnit pe actualul ei iubit, Tony Keterman.

Inafara de dragostea pentru Tony, Lauren a spus ca vrea sa se concentreze si pe afacerea ei, „Hair Rehab extensions”, iar daca mai continua cu filmarile pentru show nu va mai avea timp pentru toate.

Lauren Pope se retrage din televiziune dupa noua ani

Lauren Pope se retrage din televiziune

„Dupa noua ani minunati la ‘The Only Way Is Essex’ am decis ca este timpul potrivit ca eu sa plec. Sunt extrem de recunoscatoare oportunitatilor pe care acest show mi le-a oferit, si mi-a placut la nebunie sa fac parte din aceasta echipa.

In plus, Lime a devenit pentru mine o a doua familie iar pentru asta voi fi etern recunoscatoare pentru cum m-au ghidat si ajutat in decursul acestor ani.

Cu toate acestea, simt ca acum este momentul sa merg mai departe pentru a ma focusa complet pe afacerea mea si pe relatia personala” a spus aceasta pentru TheSun.

Membrii ehipei au adaugat ca Lauren s-a intalnit cu restul echipei de curand, iar acestia i-au spus ca usa va ramane mereu deschisa pentru ea, oricand va vrea sa revina chiar si pentru scurt timp.

Publicat: 30 mart. 2019, 10:59 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă