Insula Iubirii sezonul 5, episodul 11. Teodora recunoaste ca are sentimente pentru Mircea

Publicat: 03 Jul. 2019, 17:32 Vedete

Partenera lui Eusebiu a suprins pe toata lumea atunci cand a devzaluit ca are sentimente pentru altcineva.

Insula iubirii sezonul 5, episodul 11. In ultimul episod al show-ului care urmarit de toti romanii, Insula Iubirii, s-au petrecut lucruri neprevazute care au surprins pe toata lumea.

Sezonul cinci a venit cu noi concurenti si noi ispite puse pe treaba, care nu s-au lasat pana n-au bagat zazanie intre cuplurile aparent sudate la inceput.

Insula Iubirii sezonul 5, episodul 11

Insula iubirii sezonul 5, episodul 11

Este si cazul cuplului Teodora – Eusebiu, unde iubirea lor nu mai pare atat de sigura. Asta pentru ca Teodora a recunoscut ca a inceput sa dezvolte sentimente pentru ispita Mircea.

Insula iubirii. Teodora vrea o aventura cu Mircea

Chiar daca a recunoscut ca are sentimente puternice pentru Mircea, nu da fraul liber imaginatiei (inca) pentru ca tine cont de promisiunile facute inainte sa vina pe insula, dar si de bratara oferita cadou.

Cu toate acestea, moare de nerabdare sa aiba o aventura cu Mircea iar toata lumea se intreaba daca va rezista pana la final si daca va ramane fidela partenerului ei, sau daca va calca stramb.

In cealalta tabara, Eusebiu, iubitul Teodorei este putin mai direct si a declarat ca este atras de toate ispitele si daca i s-ar oferi o aventura amoroasa ar accepta fara sa se gandeasca de doua ori inainte.

Spre deosebore de Teodora care considera ca relatia lor este serioasa si de viitor, Eusebiu crede ca are o relatie libera si de aceea nu vede de ce ar fi o problema daca ar incerca si alte „experiente”.

Aurel Deacanu a parasit Insula Iubirii

Din nefericire, Aurel Deacanu, fiind pus in fata cu cele doua femei care fac parte din prezentul lui, n-o sa reuseasca decat sa piarda tot ce a realizat pana acum in acest joc la dublu.

A jucat foarte bine pana acum si a creat sperante false amandurora, fiindu-i indiferent daca le va rani sau daca le va provoca suferinta acestora.

„Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, a spus Aurel caruia pana acum nu i-a pasat atunci cand a umilit orice femeie care i-a intrat in cale.

Publicat: 03 Jul. 2019, 17:32 Vedete
Pe aceeași temă