Scene halucinante in Timisoara! O angajata a primariei a fost mutata intr-o „cusca“ si trimisa sa faca poze cu gunoiul de pe strazi

Publicat: 30 mart. 2019, 12:45 Autor: Simona News 2
Scene halucinante in Timisoara! O angajata a primariei a fost mutata intr-o „cusca“ si trimisa sa faca poze cu gunoiul de pe strazi

O angajata din Timisoara l-a acuzat pe primar de comiterea unor ilegalităţi si abuzuri.

Mirela Adriana Toc a fost mutata de pe postul pe care il ocupa la Relatii cu Publicul, la Serviciul de Salubritate.

Dupa ce a postat pe Facebook poze cu mizeria din Timisoara, a fost ‘pedepsita’, avand ca sarcina de serviciu colindarea orasului în cautarea rampelor de gunoi.

Scene halucinante in Timisoara

Scene halucinante in Timisoara

„Am devenit incomodă pentru şefii ierarhici deoarece am sesizat încălcarea legislaţiei, prejudicierea bugetului local, fapte constatate de Camera de Conturi şi de către instanţele de judecată. În loc să repecte legislaţia, şefii au început să mă hărţuiască, denigreze, umilească, să îmi acorde calificative care nu corespund cu realitatea. (…)

Pentru corectitudine, integritate, curaj, respectarea legislaţiei sunt hărţuită. În schimb, persoanele obediente sunt apreciate de şefi. Degeaba au trecut 29 ani de la Revoluţie şi s-a murit pentru libertate pentru că unele persoane cu funcţii de conducere acţionează cum acţionau şi comuniştii”, a spus Mirela Adriana Toc pentru „Adevărul”.

Primarul Nicolae Robu vede lucrurile altfel

Primarul Timisoarei insa se apara si sustine ca mutarea functionarei de la Relatii cu Publicul la Salubritate nu are legatura cu reclamatiile si petitiile subordonatei sale.

„Nu se pune problema izolării. Noi nu avem personal acolo (n.r. la Salubritate) şi vrem să îi punem în valoare această aplecare spre domeniul respectiv (n.r. curăţenia din oraş). Dânsa trebuie să facă ce a făcut şi până acum, dar organizat, ca sarcină de serviciu. Să colinde oraşul, să fotografieze zonele unde vede gunoaie, să le semnaleze, să facă o sesizare a operatorilor care intervin şi să verifice.

Eu am fost informat că dimensiunile acelui birou nu s-ar încadra în cerinţele legale. Mi s-a spus că se încadrează, dar că într-adevăr este mic. Eu am dat dispoziţie să i se pună la dispoziţie un birou civilizat pentru că aşa e normal ca fiecare angajat să aibă cele mai bune condiţii.

Dânsa are drepturile cetăţeneşti de a face plângeri şi are nenumărate plângeri peste tot, sesizări, dar eu nu vreau ca noi să reacţionăm cu măsuri punitive la atitudinea pe care dânsa o are. Eu o consider incorectă, chiar abuzivă, dar niciodată nu o să cer să fie pedepsită dându-i-se un birou necorespunzător” a spus Primarul Nicolae Robu, potrivit sursei citate.

Publicat: 30 mart. 2019, 12:45 Autor: Simona News 2
Pe aceeași temă