Doliu în lumea politică! Primarul de la Deveselu a fost răpus de coronavirus!

Publicat: 17 sept. 2020, 10:56 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea politică! Primarul de la Deveselu a fost răpus de coronavirus!

Pandemia de coronavirus face victime în fiecare zi! Primarul din comuna Deveselu, Ion Aliman, a murit joi dimineaţă la spital, unde era internat după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Edilul Ion Aliman, în vârstă de 56 de ani, era internat la Spitalul Colentina din Capitală, unde a fost şi supus unui transplant renal. El era bolnav şi de diabet zaharat, dar făcea tratament, nu i se administra insulină, iar recent descoperise că suferă şi de hepatită, relatează antena3.ro.

La început, când a contractat virusul Sars CoV-2, primarul din Deveselu, judeţul Olt, spunea că are o formă uşoară de boală, o răceală. Ion Aliman a fost depistat pozitiv cu coronavirus la începutul acestei luni şi ulterior a fost internat la Spitalul Municipal Caracal, unitatea suport COVID-19 din județul Olt, potrivit evenimendeolt.ro.

Starea lui de sănătate a început să se deterioreze pe 9 septembrie, când a fost şi transferat la ATI. Apoi, după o zi, familia edilului a cerut ca acesta să fie transferat la un spital din Capitală.

România: 1713 de noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 107.011 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.713 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 714 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 4.285 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Publicat: 17 sept. 2020, 10:56 Autor: Elena Arhiva
Pe aceeași temă