Vedeta de televiziune, Elena Lasconi, a câștigat Primăria din Câmpulung Muscel

Publicat: 28 sept. 2020, 08:56 Autor: Elena General
Vedeta de televiziune, Elena Lasconi, a câștigat  Primăria din Câmpulung Muscel

Realizatoarea TV Elena Lasconi a canditat la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel. Jurnalista a anunţat că a câştigat detaşat alegerile.

Ea a afirmat, duminică seară, că potrivit numărătorii paralele, s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Ulterior, Elena Lasconi a ieșit în piața principală a orașului și a sărbătorit victoria cu simpatizanții, care au aclamat-o, potrivit unei transmisii live făcute pe pagina de Facebook. „De astăzi Primăria e a voastră”, a scris jurnalista.

De astăzi Primăria e a voastră. Loovee!

Publicată de Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel pe Duminică, 27 septembrie 2020

Elena Lasconi, felicitată de foști colegi

Alex Dima, cunoscutul realizator de la PRO TV, și-a felicitat fosta colegă. „Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel! Felicitari! Tare sunt mandru de tine! In imaginea alaturata este momentul cand Elena a plecat din Pro. Stiam ca va veni ziua cand voi publica aceasta poza. Au fost multe lacrimi atunci. Sunt lacrimi si acum.Bafta, Lasco! Love!”, a scris jurnalistul.

Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel!Felicitari! Tare sunt mandru de tine! In imaginea alaturata este…

Publicată de Alex Dima pe Duminică, 27 septembrie 2020

Publicat: 28 sept. 2020, 08:56 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă