Gabriela Firea, mesaj dur pe pagina sa de Facebook: „O zi în care tinerii nu vor câinii nimănui la primarie”

Publicat: 27 Sep. 2020, 12:12 General

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat la prima oră. Candidatul PSD a ajuns la secția de votare duminică dimineaţă chiar înainte de a se deschide și a așteptat câteva minute. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat la prima oră. Candidatul PSD a ajuns la secția de votare duminică dimineaţă înainte de a se deschide și a așteptat câteva minute. După ce a votat, Gabriela Firea a publicat un mesaj acid pe contul ei de Facebook.

În campania electorală, cei doi rivali pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, primar general şi candidat al PSD respectiv Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL, şi-au adresat mesaje acide, scrie Cancan.ro.

După ce Gabriela Firea a votat și Nicușor Dan a venit însoțit de soția și fetița lui la secția de votare. Toți membrii familiei purtau măști de protecție. Îmbrăcat într-un costum bleumarin închis și cămașă albă, candidatul la Primăria Capitalei a votat singur, în timp ce fetița lui a intrat în cabina de vot alături de mama ei. Nicușor Dan a mărturisit că aștepta cu nerăbdare acest vot și i-a îndemnat pe bucureșteni să vină într-un număr cât mai mare în secțiile de votare.

Nicuşor Dan, acid în declaraţiile după ieşirea din secţia de votare

”Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii normale. Am venit pentru a îndemna bucureştenii să iasă la votAştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa. Am votat pentru un oraş care are un potenţiale extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba persoanelor vârstnice, care şi-au văzut copii plecând din oraşul ăsta. Competiţia electorală este de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii în număr mare să iasă la vot. Îi invit să iasă de dimineaţă pentru că sunt condiţii speciale”, a declarat Nicuşor Dan.

Gabriela Firea, mesaj dur pe pagina sa de Facebook

Ulterior, Gabriela Firea a transmis la rândul său un mesaj dur pe contul său de Facebook. “Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si suflet pentru oameni. Tinerii si seniorii vor bunastare, nu austeritate! Toti oamenii vor investitii in spitale si NU inchiderea lor, investitii in transport si NU scumpirea biletelor de calatorie, sprijin pentru femei, copii si bolnavi cronici. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi si sa urle si-n ultima clipa cu toata URA si SETEA DE BANI!!”, a fost mesajul Gabrielei Firea pe Facebook.

Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

 

Publicat: 27 Sep. 2020, 12:12 General
Pe aceeași temă