Unghii putrezite din cauza unei boli misterioase! Femeia si-a pierdut sotul si jobul din cauza maladiei dureroase

Publicat: 26 iul. 2019, 10:13 Autor: madalina m. Life

Femeia din imagini sufera de o boala misterioasa, care i-a acaparat intreaga viata. La cei 53 de ani, aceasta a pierdut totul din pricina maladiei.

Andrea Calland are unghii putrezite, la ambele maini, dar si la picioare, din pricina unei maladii misterioase. Medicii nu stiu cum sa o ajute pe femeia din Marea Britanie. Totul mai ales ca boala nu a putut fi identificata, pana in prezent.

Din pricina conditiei medicale dureroase, unghiile femeii de la maini au putrezit complet si au cazut. La fel s-a intamplat si cu cele de la picioare. In locul lor, au ramas rani deschise si foarte dureroase, pe care Andrea Calland nu stie cum sa le mai trateze.

Unghii putrezite din cauza bolii misterioase!

Unghii putrezite din cauza unei boli misterioase

Unghiile femeii au inceput brusc sa putrezeasca, dar ea nu stie nici pana acum motivul din spatele schimbarii socante din organismul sau. Nici vizitele constante la medic, unde i-au fost facute analize de specialitate, nu par sa o fi ajutat prea mult. Specialistii nu au identificat cauza, iar femeia de 53 de ani, care este si mama, a avut doar de pierdut pentru ca nu a gasit un tratament adecvat.

Femeia din Marea Britanie a incercat, odata cu trecerea timpului, sa depisteze cauza bolii sale. Fara succes insa, iar totul s-a agravat in timp. Conditia ei este cu mult mai rea acum, fata de cum era cu cativa ani in urma. Aceasta refuza sa mai iasa in oras cu prietenii, sotul ei a parasit-o, si si-a pierdut si locul de munca. Danniella Westbrook si-a operat obrajii ‘putreziti’

S-ar parea ca Andrea a cautat o parere avizata din partea medicilor inca din prima clipa in care a observat cum coltul unei unghii i s-a desprins. I-a fost prelevata o mostra, care a fost trimisa la analize, dar cauza a ramas invaluita in mister. Doua teste similare, pe aceeasi mostra, nu au putut arata cauza bolii si au iesit negative.

Unghiile i-au picat acesteia in continuare, insa nici macar un dermatolog nu a putut sa isi dea seama de ce afectiune poate fi vorba. „Este absolut rusinos prin ce trec. Imaginati-va ca cineva se uita in jos si vede degete si unghii ca ale mele. E ingrozitor. Nu pot purta sandale, nici macar nu mai ies in oras. Nici o femeie nu si-ar dori sa aiba unghiile asa, este oribil”, a marturisit britanica.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 26 iul. 2019, 10:13 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă