Bianca Andreescu, castig colosal la Indian Wells. Pe cati bani a pus mana

Publicat: 19 Mar. 2019, 10:28 News 3

Sportiva noastra a castigat finala de la Indian Wells. A reusit sa o infranga pe Angelique Kerber. Victoria i-a adus o suma COLOSALA in conturile bancare.

Bianca Andreescu, castig colosal la Indian Wells. Jucatoarea de tenis in varsta de 18 ani a pus mana pe un cec baban. Bianca a pus mana pe 1.354.010 de dolari, acesta fiind cel mai mare premiu din intreaga cariera. Pana sa participe la Indian Wells, aceasta a castigat foarte putin din tenis.

Bianca Andreescu avea in conturile bancare, inainte de victorie, suma de 350.909 dolari. Dupa ce a castigat finala turneului de la Indian Wells, putem spune ca s-a imbogatit peste noapte. Bianca Andreescu a castigat finala turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber cu 6-4, 3-6, 6-4.

Bianca Andreescu, castig colosal la Indian Wells

Bianca a urcat 36 de locuri in clasamentul WTA si a ajuns pe 24. A devenit a patra cea mai tanara jucatoare care castiga Indian Wells. A fost depasita doar de Martina Hingis, Serena Williams si Monica Seles. Dupa victorie, Bianca Andreescu va evolua la Miami impotriva Irinei Begu, informeaza ziare.com.

Premierul canadian Justin Trudeau i-a transmis jucătoarei de tenis canadiene de origine română BiancaAndreescu un mesaj de felicitare după ce sportiva a câştigat trofeul de la Indian Wells.

„De la wild card la campioana Indian Wells – Bianca Andreescu tocmai a făcut istorie. Felicitări!”, a scris Justin Trudeau, pe contul său de Twitter.

Bianca Andreescu a facut istorie la Indian Wells

Bianca Andreescu a răspuns, precizând că este o onoare să joace pentru Canada: „Vă mulţumesc foarte mult, este o onoare să joc pentru această ţară extraordinară”, a scris Bianca, pe Twitter.

Jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat turneul de la Indian Wells, după ce s-a impus în fața jucătoarei Angelique Kerber, în trei seturi, 4-6, 6-3, 4-6, după două ore și 20 de minute de joc.

Jucătoarea în vârstă de 18 ani începuse această competiție pe locul 60 în ierarhia mondială, iar în urma acestei victoriei de la Indian Wells, Bianca Andreescu a urcat până pe locul 24 WTA.

„Este un moment devenit realitate, un rod al muncii mele de ani de zile”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului, care a încheiat discursul cu un mesaj în limba română pentru toți susținătorii ei din țară: „Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc”.

Publicat: 19 Mar. 2019, 10:28 News 3
Pe aceeași temă