Richard Erdman a murit! Este al treilea actor din „Beverly Hills” care a murit in ultimele doua saptamani

Publicat: 18 mart. 2019, 18:39 Autor: Simona Vedete

Doliu urias la Hollywood dupa ce actorul Richard Erdman s-a stins din viata la 93 de ani.

Richard Erdman a avut roluri extrem de importante de-a lungul carierei sale care a durat mai bine de sapte decenii, performanta greu de egalat. Cel care a facut publica vestea mortii lui a fost Alam K. Rode, postand un mesaj induiosator pe Twitter.

Actrita Yvette Nicole Brown a tinut sa lase un mesaj pe Twitter, spunand: „Am stiut ca ziua in care ne vom lua ramas-bun de la acest om minunat va veni mai curand decat ne-am fi dorit. Odihneste-te in pace, Richard!” a spus aceasta, potrivit variety.com.

Richard Erdman a murit

Richard Erdman a murit!

Recent, Richard a aparut intr-un episod din „Dr. Ken”. Ken Jeong a tinut sa spuna si el cateva cuvinte despre regretatul actor pe pagina de Facebook: „Multumesc Richard Erdman pentru ca ne-ai binecuvantat cu inteligenta ta. Dulce, gentil si neinfricat. Intotdeauna ma faceai sa rad in hohote”.

De-a lungul intregii cariere a jucat in peste 175 de filme, multe dintre ele fiind produse in anii ’40 și ’50, precum „Mr. Skeffington” (1944), unde a jucat alaturi de Bette Davis si „Cry Danger” (1951), alaturi de Marlon Brandon.

Lumea l-a putut vedea si in „Beverly Hills 90210”, unde alti doi fosti colegi au decedat in ultimele doua saptamani. Este vorba despre Luke Perry, care a decedat pe 4 martie, la varsta de 52 de ani iar la cateva zile distanta a murit si Jed Allan, la varsta de 84 de ani.

Publicat: 18 mart. 2019, 18:39 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×