Jed Allan a murit. Doliu in echipa Beverly Hills 90210 dupa ce si Luke Perry a decedat la inceputul lunii VIDEO

Publicat: 11 Mar. 2019, 14:18 Vedete

Echipa serialului Beverly Hills 90210, care va fi reluat de postul Fox, este in doliu pentru a doua oara. Un alt actor s-a stins din viata.

Doliu in echipa Beverly Hills 90210. Un alt actor a murit dupa ce Luke Perry a decedat la inceputul lunii. Actorul american Jed Allan, star al producţiei de succes „Beverly Hills, 90210” şi o legendă a serialelor TV, a murit la vârsta de 84 de ani, în somn, în locuinţa sa din Palm Desert, California, a anunţat fiul acestuia, potrivit tmz.com.

Rick Brown a publicat vestea tristă, sâmbătă, pe pagina oficială a lui Jed Allan de pe reţeaua de socializare online Facebook. Jed l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, jucat de Ian Ziering, în serialul „Beverly Hills 90210„, informeaza mediafax.ro. Nu se cunosc mai multe detalii despre cum a murit Jed Allan.

Jed Allan a murit la 84 de ani
VIDEO


De altfel, Ian a publicat un mesaj emoţionant, după ce a aflat de decesul lui Allan: „Sunt atât de trist că am pierdut un alt membru al «90210». Am avut plăcerea de a lucra cu Jed Allan din ’94 până în ’99. L-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve. Un om grozav, le va lipsi tuturor”.

Luke Perry a murit dupa ce a suferit un AVC

Luke Perry a suferit un accident vascular chiar pe 1 martie. Actorul se afla internat in spital, in Los Angeles. Pentru a ii salva viata, medicii l-au pus in coma indusa. Din nefericire, acestia nu au mai putut face nimic pentru el.

Actorul pe care il stiam cu totii din adolescenta a murit dupa ce a suferit un accident vascular. Vestea a fost facuta de reprezentatul sau oficial. Actorul avea 52 de ani.

Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude.

Publicat: 11 Mar. 2019, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă