O mai ții minte pe Donna din serialul ”Beverly Hills 90210”? Actrița a fost înșelată de soț în trecut

Publicat: 24 feb. 2021, 14:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Tori Spelling şi McDermott au trecut prin multe greutăți în cei 15 ani de căsnicie. Peste una dintre ele, totuși, nu au putut cei doi să treacă, mai ales Donna, și anume infidelitatea soțului.

Tori Spelling, celebra Donna din ”Beverly Hills 90210”, a trecut prin multe greutăți alături de soțul ei, McDermott. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a înșelat-o în anul 2013 cu o altă femeie. Femeia de 47 de ani a suferit mult. Actriței i-au trebuit câțiva ani până când și-a revenit și și-a recăpătat încrederea. De asemenea, au avut și probleme financiare, căci, la un moment dat, cuplul acumulase o datorie de 300.000 de dolari.

Actrița Tori Spelling a fost înșelată de soț în trecut

”Au trecut prin iad, dar au reuşit cumva să treacă peste tot”, mărturiseşte un prieten, arată Ok! Magazine.

„Nu mă pricep la bani şi ştiu că mulţi oameni citesc multe despre problemele mele. Am avut un manager de la vârsta de 18 ani, aşa că nu m-am ocupat niciodată de finanţele mele. Totul, ajungea la ei, aşa că, din păcate, nu am învăţat niciodată cu adevărat despre bani”, a recunoscut actriţa din Beverly Hills 90210 în trecut.

Pe de altă parte, Dean, a dezvăluit într-un interviu că cei doi fac dragoste o dată pe zi. În anul 2004, actrița s-a căsătorit cu actorul Charlie Shanian, dar au divorţat în 2006. Tot în același an, ea l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț al ei, Dean McDermott.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 24 feb. 2021, 14:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă