VIDEO! Aston Martin Lagonda este cel mai luxos SUV electric din cate se vor face in urmatorii 10 ani! Masina care schimba tot ce stii despre automobile arata supra-realist!

Publicat: 18 mart. 2019, 17:02 Autor: D. C. Life

Viitorul autoturismelor este unul in care soferii nu vor mai conduce masinile ci se vor bucura si ei din plin de interorul mega-luxos al unor masini precum Aston Martin Ladonda.

Aston Martin Lagonda este cel mai luxos SUV electric pe care l-ai vazut! Aston Martin a fost vedeta salonului auto de la Geneva acolo unde si-a prezentat modelul Aston Martin Lagonda, noul concept cu care Aston Martin spera sa cucereasca milionarii viitorului.

Vehiculele de lux ale viitorului sunt conduse de tehnologie iar Aston Martin Lagonda pare exact masina facuta cu acest lucru in minte. Va intra in productie de serie in 2022 iar pana atunci toata lumea care o vede este efectiv bulversata de cat de impresionant poate sa arate.

Construit în jurul tehnologiilor de viitor care iată iată vor fi aduse mai aproape de realitate, cum ar fi trenul său de rulare electric inovator, noul concept este un ultra-elegant, extrem de luxos şi un vehicul complet electric, care poate transporta ocupanții săi in conditii demne de un avion privat.

Aston Martin Lagonda este cel mai luxos SUV electric pe care l-ai vazut!

Designerii care au gandit acest nou model de Aston Martin au pornit in minte cu imaginea unul iaht super luxos si de aici s-a ajuns la un model complet nou de SUV. Noul concept este echipat cu o secțiune de acoperiș care se deschide în sus şi nişte portiere posterioare care se deschid contra direcţiei de mişcare, soluţie care facilitează accesul comod în mașină. În habitaclu există patru fotolii separate, iar pentru că are sistem de pilotare automată şi când îl foloseşte, scaunele faţă se pot întoarce la 180 de grade.

Panoul de bord al maşinii este integrat în volanul futurist, iar afişajul cu ecran tactil pentru controlul altor sisteme de la bord este plasat în tunelul central. Pentru decor se folosesc o mulţime de materiale moi, scumpe și naturale, cum ar fi cașmirul, mătasea sau ceramica.

Aston Martin a fost atat de atent la detalii incat a acordat o atentie foarte sporita pana si cheii, care are un loc precis in noul design. Cheia autorurismului efectiv leviteaza invartindu-se intr-o pozitie fixa intre scaunele din fata, efectul fiind unul aproapre supra-realist.

Publicat: 18 mart. 2019, 17:02 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×