VIDEO! Aston Martin Lagonda este cel mai luxos SUV electric din cate se vor face in urmatorii 10 ani! Masina care schimba tot ce stii despre automobile arata supra-realist!

Publicat: 18 Mar. 2019, 17:02 Life

Viitorul autoturismelor este unul in care soferii nu vor mai conduce masinile ci se vor bucura si ei din plin de interorul mega-luxos al unor masini precum Aston Martin Ladonda.

Aston Martin Lagonda este cel mai luxos SUV electric pe care l-ai vazut! Aston Martin a fost vedeta salonului auto de la Geneva acolo unde si-a prezentat modelul Aston Martin Lagonda, noul concept cu care Aston Martin spera sa cucereasca milionarii viitorului.

Vehiculele de lux ale viitorului sunt conduse de tehnologie iar Aston Martin Lagonda pare exact masina facuta cu acest lucru in minte. Va intra in productie de serie in 2022 iar pana atunci toata lumea care o vede este efectiv bulversata de cat de impresionant poate sa arate.

Construit în jurul tehnologiilor de viitor care iată iată vor fi aduse mai aproape de realitate, cum ar fi trenul său de rulare electric inovator, noul concept este un ultra-elegant, extrem de luxos şi un vehicul complet electric, care poate transporta ocupanții săi in conditii demne de un avion privat.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Mar. 2019, 17:02 Life
Pe aceeași temă