Cazul copilului găsit mort în Constanța. Polițiștii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă

Publicat: 08 nov. 2019, 12:10 Autor: Simona News 3
Cazul copilului găsit mort în Constanța. Polițiștii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă

Polițiștii constănțeni au schimbat încadrarea juridică în dosarul morții copilului din Pecineaga și anchetează in rem infracțiunea de ucidere din culpă.

Până acum, dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii constănțeni au precizat că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele.

Cazul copilului găsit mort în Constanța

Cazul copilului găsit mort în Constanța

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

„În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de vineri urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, arăta IPJ Constanța.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate.

Încadrarea juridică în dosar este acum de ucidere din culpă, până acum dosarul fiind deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Băiatul de opt ani din Pecineaga a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde se juca. Pompierii au început golirea bazinelor cu dejecții din apropierea unei ferme de porci din localitate, după ce a fost lansată ipoteza că băiatul dat dispărut sâmbătă ar fi putut cădea în acestea.

Publicat: 08 nov. 2019, 12:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă