Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 30 mai 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete

Cantaretul si prezentatorul Andrei Stefanescu a facut un anunt trist pentru totii fanii show-ului "Star Matinal".

Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”. Anuntul a fost facut chiar de Andrei Stefanescu in cursul zilei de azi, in timpul show-ului, luand prin surprindere pe toata lumea.

Insa partea buna este ca plecarea lui din cadrul emisiunii este doar temporara, de o luna si jumatate. Motivul plecarii acestuia este un alt contract pe care l-a semnat cu o alta emisiune.

Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”

Andrei Stefanescu spune adio show-ului Star Matinal

Astfel, pentru o luna si jumatate, Andrei Stefanescu i se va alatura lui Liviu Varciu, cel mai comic duo actual din televiziune, pentru un nou show unde „vor incasa bataie”.

„Îţi spunem că te iubim şi că o să ne fie tare tare dor de tine. Oficial, aceasta este ultima emisiune a lui Andrei Ştefănescu împreună cu noi. Atenţie, nu definitiv, ci pentru o lună jumătate”, a spus Nasrin.

„Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie” a spus Andrei Stefanescu la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Publicat: 30 mai 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă