Soţia lui Andrei Ştefănescu sare în apărarea artistului: „Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul”

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:20 Vedete

După ce a fost confirmat cu noul coronavirus, Andrei Ştefănescu a fost internat în spital. Însă, în urma unei postări de pe un site de socializare, în care jumătatea trupei Alb Negru spunea că şi-a pupat copilul îniante să plece la spital, artistul a fost aspru criticat de internauţi. 

Soția lui, Antonia, a ținut să facă mai multe precizări după acest episod, în care Andrei a fost criticat dur.

Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere’, a precizat Antonia pe Instagram.

Andrei Ștefănescu, declarații de pe patul de spital

Andrei Ștefănescu a făcut o noi declarații de pe patul de spital, asigurând pe toată lumea că starea lui este una bună. „Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, spunea vineri artistul, arată stirileprotv.ro.

În weekend, Andrei Ștefănescu a spus că se află deja în unitatea medicală de 5 zile. Este asimptomatic, nu are febră, nu tușește, iar starea sa de sănătate este una foarte bună.

„Am deja 5 zile în spital. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și, câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a spus Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a criticat-o dur pe Olivia Steer

Andrei Ștefănescu i-a dat o replică extrem de tăioasă Oliviei Steer, după ce a fost acuzat că nu este infectat cu COVID-19, și că ”joacă un rol”. Mai mult decât atât, ar fi fost acuzat că ar face parte dintr-0 conspirație menită să promoveze virusul.

Sunt extrem de trist și dezamăgit. Efectiv nu-mi să cred ce am citit, ce mesaje am primit și cât de rea poate să fie lumea! Incredibil! N-am făcut rău nimănui, n-am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, să ies pozitiv, să fiu criticat, să promovez COVID-ul. Pur și simplu am povestit întâmplarea mea…Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere bună despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu”, a spus Andrei Ștefănescu în timpul intervenției telefonice.

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă