Gina Pistol vorbeste despre relatia cu Smiley! „Ma vad mai degraba mama, nu mireasa! Plangeam de dor cat am fost plecata”! VIDEO

Publicat: 07 Feb. 2019, 11:03 News 3

Gina nu se mai ascunde si lasa din ce in ce mai mult sa se inteleaga ca relatia ei cu Smiley este cat se poate de serioasa si ca isi doreste mai mult de atat.

Gina Pistol, despre relatia cu Smiley! „Ma vad mai degraba mama, nu mireasa!” Gina Pistol a povestit in emisiunea lui Dan Capatos despre noul sezon de la Asia Expres, unul care a fost extrem de dificil pentru ea.

Din cate se pare Gina a avut mai multe probleme in India si Sri Lanka decat se astepta. Principala ei afectiune fiind starile emotionale proaste pe care le avea din cauza medicamentelor pentru malarie. Nu a reusit sa doarma mai deloc iar aventura a fost si pentru ea extrem de epuizanta. Imediat dupa ce s-a intors in tara din India, dupa o aventura de 2 luni, a plecat cu iubitul ei in Thailanda intr-o vacanta care a relaxat-o foarte mult.

„Nu aveai cum sa dormi in hoteluri. Eu cand stiam ca ma trezesc la 3:30 si la 12 nopatea aia urlau pe holuri. Un fel de Costinesti. Noi dupa o zi intreaga de munca, stiam ca ne trezim a doua zi si o luam de la capat…in ultima saptamana am ajuns sa dorm pe somnifere si am avut si niste reactii foarte ciudate. Am luat pastile, tratament impotriva malariei si mi-au dat niste stari super-dubioase si ma trezeam ca plang fara niciun motiv.” a povestit ea despre aventurile din India.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Feb. 2019, 11:03 News 3
Pe aceeași temă