Moga si Bianca Lapuste vor sa devina din nou parinti

Publicat: 10 Oct. 2016, 16:28 Vedete
Moga si Bianca Lapuste vor sa devina din nou parinti

Marius Moga (34 ani) si-a inceput aventura muzicala in orasul sau natal, Alba Iulia, atunci cand, in timpul liceului, compune piesa „Noaptea“ pentru trupa pe care o avea atunci, Talk to Me, impreuna cu Daniel Comaniciu. A fost primul lui succes si a devenit celebru pe scena muzicala din Alba Iulia, insa acesta nu era decat preludiul aventurii care avea sa urmeze in viata sa. In anul 2000, cand avea doar 18 ani, Moga vine la Bucuresti, la invitatia lui Adi Sina de la Akcent, trupa pe care incepe sa compuna. Din 2004, Moga se concentreaza pe proiectele personale, compune muzica pentru film si, in acelasi an, infiinteaza trupa Morandi, impreuna cu Andrei Stefan Ropcea, zis si Randi. Morandi a avut succes nu doar in Romania, ci si in strainatate, o strainatate in care Moga a tot calatorit pana cand, in 2011, a ajuns in America, la Los Angeles, iar un an mai tarziu a compus o piesa pentru trupa Maroon5, „The Man Who Never Lied“, care a fost bine primita de public si critica, si, astfel, lui Moga i s-au mai deschis in fata niste usi.

Hiturile pe care le-a compus unul dupa altul i-au atras porecla de Micul Mozart, chiar daca muzica pop-dance pe care o compunea Moga nu avea nici o legatura cu muzica Marelui Mozart. Din 2000 pana in 2007, Moga a compus sute de piese, unele dintre ele ajungand in topuri. A fost o perioada in care Marius, dupa propriile spuse, nu a avut nici o fel de viata personala, insa viata personala il astepta rabdatoare sa ia o pauza de la munca din studio pentru a putea sa i-o scoata in fata pe Iulia Vantur. In 2007, Moga a inceput o minunata poveste de iubire. Povestea lor a suferit o sincopa la inceputul lui 2009, dar si-a revenit in a doua jumatate a aceluiasi an, pentru ca, dupa inca vreo doi ani de dragoste si fericire, sa se incheie definitiv in 2011. A doua despartire a fost un succes total: cei doi nu s-au mai impacat.

Dupa prima despartire, cea din 2009, de Marius, Iulia Vantur a avut cateva scurte idile cu manechinul Bogdan Vladau, handbalistul Marius Novanc si cu Nicolai Tand, fostul sot al Nicoletei de la Hi-Q, care, intre timp, a devenit jurat la show-ul culinar „Top Chef” de la Antena 1, pentru ca dupa despartirea din 2011 sa se cupleze putin cu Dan Circaru (revedeti povestea pe www.spy.ro) si, apoi, cu celebrul actor indian Salman Khan, cu care inca este impreuna. Spre deosebire de fosta lui iubita, Moga a fost mai degraba un sihastru.

Relatia cu Bianca Lapuste, originara din Cluj-Napoca, pe atunci corespondenta din Iasi pentru Stirile Pro TV de la ora 19, a fost, pentru Moga, prima relatie dupa trei ani de abstinenta sentimentala. Amorul intrei ei s-a infiripat la sfarsitul anului 2013 si, de atunci, au ramas impreuna. Anul trecut, pe 7 octombrie, Bianca a nascut o fetita, Maria, la o clinica din Cluj-Napoca. Cu cateva luni inainte, pe 25 iunie, cei doi se casatorisera la Alba Iulia, in orasul natal al muzicianului, asa ca era normal ca, in compensatie, Bianca sa nasca in orasul ei natal. Oricum Moga si Bianca lucreaza intens la un al doilea copil. Cei doi vor ca intre copii lor sa nu fie o diferenta prea mare de varsta si bine fac.

Publicat: 10 Oct. 2016, 16:28 Vedete
Pe aceeași temă