Un politist a batut un sofer de autobuz, in public. Imaginile VIDEO sunt socante: l-a lasat lat, pe trotuar!

Publicat: 18 May. 2019, 15:42 VIDEO

Imagini socante in Brasov dupa ce un politist care se afla in timpul liber a batut un sofer. Incidentul a avut loc la autobaza Regiei de Transport Public din Braşov.

Un politist a batut un sofer de autobuz, in public. Imaginile au fost surprinse video si publicate in mediul online. Politistul se afla in timpul sau liber, adica era civil. Nu purta uniforma de politist. Conform evz.ro, cei doi s-au sicanat in trafic.

Sursa citata sustine ca politistul l-a urmarit pe sofer pana cand a intrat cu masina in autobaza din Brasov. Apoi, fara sa gandeasca prea mult, si-a parcat si el masina in fata autobazei, s-a dat jos de la volan si, furios la cote alarmante, s-a dus glont la sofer.

Un politist a batut un sofer de autobuz VIDEO


Politistul l-a atacat pe barbat si i-a dat un cap in gura. Lovitura puternica l-a ametit pe soferul de autobuz care a cazut lat, pe asfalt. Conform conducerii RAT Brasov, un alt coleg de-al soferului a fost lovit de politistul aflat in timpul sau liber.

Cei doi soferi RAT batuti de politist au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistul de 43 de ani a ajuns la sectia de politie. I s-a intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente. Cazul lui se va judeca la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicat: 18 May. 2019, 15:42 VIDEO
Pe aceeași temă